Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Undertøj

Baby undertøj til piger og drenge

Dansk Outlet har et kæmpe udvalg af billigt baby undertøj til drenge og billigt baby undertøj til piger. Dansk Outlet fører mærkerne CeLaVi, Impala og Pippi baby undertøj. Alle er kendte kvalitetsmærker af baby undertøj til piger og drenge. Du finder masser af billigt baby undertøj i rigtigt mange forskellige farver, modeller og størrelser til rene outlet og tilbudspriser og vi har altid prisgaranti på alt vores baby undertøj. Køb billigt baby undertøj til babyen online hos Dansk Outlet, eller i en af vores mange butikker rundt omkring i landet. Se alt babytøj her!

3 produkte(r)
Crossbow Drenge Tights - Ens
+
86/92
3-pak

Crossbow Drenge Tights - Ens

80.00 DKK
Crossbow Drenge Tights - Hvid
Crossbow Drenge Underbukser - Hvid/Rød/Firben
Crossbow Drenge Underbukser - Lyseblå/Grøn/Scooter
Crossbow Drenge Underbukser - Lyseblå/Navy/Firben
Crossbow Drenge Underbukser - Navy/Hvid/Scooter
+
Crossbow Pige Trusser - Grøn Skildpadde
86/92 98/104 110/116 122/128
3-pak

Crossbow Pige Trusser - Grøn Skildpadde

50.00 DKK
Crossbow Pige Trusser - Rosa Skildpadde
Crossbow Pige Trusser - Grøn Skildpadde
Crossbow Pige Trusser - Rosa Skildpadde
86/92 98/104 110/116
3-pak

Crossbow Pige Trusser - Rosa Skildpadde

50.00 DKK
Crossbow Pige Trusser - Grøn Skildpadde
Crossbow Pige Trusser - Rosa Skildpadde

Baby undertøj til babyer

Det vigtigste sæt tøj til din baby er det inderste sæt tøj, og derfor skal du vælge dit baby undertøj med omhu til din baby. Både baby nattøj og baby undertøj skal være fremstillet i blødt og lækkert materiale, som der giver din baby god komfort, fri bevægelighed og som der selvfølgelig holder på varmen. Hos Dansk Outlet går vi ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen for den sags skyld. Vi har et stort udvalg af baby undertøj. 

Hvornår erdin baby klar til undertøj?

Hvornår er det tid til at gå fra bodystocking og over til undertøj? Helt praktisk, så kommer der jo et tidspunkt hvor, hvor du simpelthen ikke kan købe større bodystockings, og så er det på tide at skifte over til undertøj. De fleste mærker stopper nemlig ved str. 100/104 og mange børn er klar før 3-4 års alderen.

Baby undertøj til stærke priser

Leder du efter smart baby undertøj? Men vil du helst ikke give for meget for det? Så er du mere end velkommen her hos Dansk Outlet. For vi kan selv godt lide gode priser, når vi shopper tøj.

Og det er ikke bare en smule penge, du kan spare. For vi har undertøj startende fra bare 25 kroner! Det gælder både for underbukser og undertrøjer i både farver og neutralt design. Det giver dig mulighed for at fylde garderoben med baby undertøj i en størrelse, der passer lige nu samt, når det er tid til endnu en ny størrelse.

Vi har forsøgt at ramme så mange størrelser som muligt i vores udvalg, så du altid kan shoppe lækkert baby undertøj til stærke priser. Så tjek gerne udvalget igennem og se, om ikke vi har baby undertøj til dig og din guldklump!

Baby undertøj med god pasform

Vi har selvfølgelig ikke kun sammensat et udvalg af baby undertøj, der ser pænt og lækkert ud. For det er også lækkert at have på for din baby, da det er i materialer med god åndbarhed, komfort og pasform. Tøjet sætter sig derfor behageligt tæt til kroppen uden at stramme eller klø.

Mange af vores underbukser til baby har desuden også elastik i linningen, så de ikke glider ned af bleen eller på andre måder irriterer ved ikke at sidde tæt nok. Skulle vores baby undertøj mod forventning ikke sidde ordentligt, har vi 365 dages retur- og bytteret. Nemmere bliver det ikke at shoppe nyt og lækkert undertøj til din baby.

Baby undertøj i høj kvalitet  

Selvom babyer vokser hurtigt, og det går hårdt udover garderoben, skal baby undertøj naturligvis stadig være i høj kvalitet, så det ikke sidder og generer. Vi har udelukkende baby undertøj fra de bedste mærker på markedet, hvilket sikrer at kvaliteten af materialerne og designet altid er helt i top.

Mangler du andet end baby undertøj i høj kvalitet, er du også velkommen til at se nærmere på vores udvalg af baby t-shirts, baby bluser, baby bukser og meget andet tøj, som vi har sammensat til babyer i alle aldre.

Shop løs af billigt baby undertøj hos Dansk Outlet

Om det skal være neutralt eller med farver, har vi lige det, du har brug for til din baby her hos Dansk Outlet. Som du måske allerede har set, er vi ikke gået ned på udvalget – og vi udvider det i takt med, at vi får mulighed for at få fingrene i mere billigt og lækkert baby undertøj.

Uanset hvor gammel din baby er, kan du derfor altid være sikker på, at vi har undertøj, der er klar til at blive taget i brug. Skulle du ikke kunne finde den rette størrelse, eller er du på udkig efter noget særligt baby undertøj, er du også velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. For de går gerne langt for at finde det rette baby undertøj til dig – vi kan naturligvis ikke garantere noget, men vi vil gøre vores bedste.