Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

ID

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af tøj fra ID Identity, der specialiserer sig i arbejdstøj af høj kvalitet til både private og erhverv. ID Identity laver dog også tøj, som sagtens kan bruges til hverdag eller sågar til mere formelle begivenheder. ID Identity er nemlig kendt for at producere tøj, som har et moderne og tidløst udtryk, kombineret med en uovertruffen holdbarhed.

519 produkte(r)
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Grå Melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Kongeblå melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Mint melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Navy

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Oliven melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Rød melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Sort

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Rød melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Oliven melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L 2XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Navy

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Mint melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Kongeblå melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre T-shirt - Grå Melange

250.00 DKK
+
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame T-shirt - Sort

250.00 DKK
+
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame Langærmet t-shirt - Navy

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame Langærmet t-shirt - Oliven melange

300.00 DKK
XS S M L 2XL 3XL

ID GEYSER Dame Langærmet t-shirt - Sort

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Navy

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Oliven melange

300.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Tights - Sort

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Sort

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Fri fragt

ID GEYSER Herre Træningsbukser - Sort

575.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame Tights - Sort

375.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Dame Tights - Sort

300.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Tights - Sort

375.00 DKK
Onesize
Fri fragt

ID Canvas Unisex Taske - Sort

400.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Grå

325.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Rød

325.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Sort

120.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Sort

65.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Off white

65.00 DKK
L

ID Dame Cardigan - Grå Melange

300.00 DKK
S XL
Fri fragt

ID Dame Softshell - Black

500.00 DKK
L

ID Dame T-shirt - Hvid

110.00 DKK
M

ID Dame Vest - Silver Grey

320.00 DKK
+
XS S XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL

ID Pro Wear Herre Polo - Black

210.00 DKK
+

Hos Dansk Outlet har vi både hættetrøjer, jakker, polo shirts, shorts, t-shirts og meget, meget mere fra ID Identity, til yderst konkurrencedygtige priser. Vi køber nemlig stort ind, så vi kan tilbyde dig det bedste tøj til de bedste priser.

Tøj med fokus på miljøet

Som et moderne og internationalt tøjmærke har ID naturligvis fokus på miljøet. De arbejder således kun sammen med leverandører og producenter, der fokuserer på at minimere deres belastning på miljøet – ligesom ID selv. Derudover bestræber de sig løbende på at udvikle nye metoder og producerer for, hvordan de kan producere tøj mere miljøvenligt. Genanvendelse og genbrug spiller derfor også en stor rolle hos brandet – ligesom der også er fokus på ikke at gøre brug af unødige mængder emballage.

Som bevis for sine miljøindsatser, har ID flere anerkendte certifikater, som bl.a. EU Blomsten, Global Organic Textile og EKO-TEX® STANDARD 100. Derudover samarbejder tøjmærket med mange forskellige miljøorganisationer og initiativer som fx FN Global Compact, Better Cotton Initiative og Bureau Veritas, om at imødekomme de voksende miljøudfordringer og sikre socialt ansvar for både ansatte og kunder.

Når du køber tøj fra ID, køber du derfor ikke bare tøj af høj kvalitet med fokus på stil og funktionalitet – du køber også tøj fra et mærke, som er på forkant med kundernes krav og forventninger når det kommer til miljøet.

Heldigvis behøver det ikke være dyrt at have fokus på miljøet – i hvert fald ikke når du handler hos Dansk Outlet. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af tøj fra ID, til priser, hvor alle kan være med.

Designet til at blive brugt

ID er et dansk tøjbrand, som har specialiseret sig i at producere arbejdstøj, fritidstøj og sportstøj. Sagt med andre ord; tøj, som er designet til at blive brugt. Derfor er holdbarhed, slidstyrke, modstandsdygtighed og funktionalitet noget af det, der er ekstrastort fokus på hos ID.

Tøj fra ID er dog meget mere end arbejdstøj og profilbeklædning. Til trods for at kunne holde til lidt af hvert, producerer de også tøj som er både stilrent, moderne og tidløst. Hos Dansk Outlet finder du eksempelvis et stort udvalg af polo shirts fra ID, som sagtens kan bruges til hverdag, til en arbejdsdag på kontoret eller sågar til mere formelle anledninger. For selvom ID vel og mærket har fokus på funktionalitet, når de laver tøj, så er de også gode til at inkorporere flotte og moderne designelementer i deres tøjkollektioner. Det betyder, at tøjet ikke blot er praktisk, men også ser professionelt og moderne ud.

Et bredt sortiment af tøj fra danske ID

Hos Dansk Outlet er vi glade og stolte af at forhandle tøj fra et dansk kvalitetsmærke som ID. Derfor finder du et meget stort udvalg af tøj fra mærket hos os. Vi har alt fra veste og trøjer til toppe, sweatshirts, softshell jakker, joggingbukser og meget, meget mere.

Vi har desuden også andet tilbehør fra ID, som fx tasker, indkøbskurve, sportstasker og rygsække. Tasker fra ID er, ligesom deres tøj, enormt funktionelt, holdbart og slidstærkt og designet til at kunne modstå de udfordringer, der kan opstå i et professionelt miljø. Det betyder dog ikke, at tasker fra brandet ikke også med fordel kan anvendes til hverdag og fritid. En rygsæk fra ID er eksempelvis perfekt til en vandretur i naturen og med en sportstaske fra ID har du rigeligt med plads til både håndklæde, tøj og sko når du skal til træning.

Sportstøj med eminent pasform fra ID

Hvis du arbejder inden for bygge- og anlægsindustrien, service- og detailbranchen, sundhedssektoren eller inden for produktion, har du brug for tøj, som kan holde til lidt af hvert og tåle at blive brugt. Her skal tøjet nemlig kunne modstå hård fysisk belastning og samtidig yde en god beskyttelse. Derudover skal tøjet naturligvis også være behageligt at have på en hel arbejdsdag.

Disse krav er meget identiske med dem, som man har når man dyrker sport. Her skal tøjet også kunne holde til hård belastning men samtidig have en god pasform og give brugeren en god bevægelsesfrihed. Netop derfor er tøj fra ID også yderst velegnet som sportstøj – det gælder uanset om du dyrker fitness, går til fodbold, badminton, tennis eller bare løber i fritiden. Sportstøj fra ID er nemlig fremstillet i blødt, let og åndbart materiale, som samtidig er svedtransporterende, så du ikke overopheder når du dyrker sport.

Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af sportstøj fra ID, som fx joggingbukser, shorts og t-shirts. Med ID fra Dansk Outlet får du tøj med fokus på performance og høj ydeevne, men til priser, som er til at betale.

Tøj i et ergonomisk design

At have tøj som er designet med ergonomi for øje er vigtigt. Det gælder uanset om tøjet skal bruges i arbejdssammenhæng, til sport eller blot til hverdag. Hvis du skal føle dig godt tilpas i dit tøj, er det vigtigt, at det sidder godt. Og det gør tøj fra ID.

ID har nemlig et stort fokus på ergonomi, når de designet deres tøj. Det betyder, at tøjet er behageligt at have på og giver brugeren en god bevægelsesfrihed.

Tøj, som signalerer professionalisme

Når du går på arbejde, er det vigtigt at du signalerer professionalisme. Det giver nemlig et godt førstehåndsindtryk til kunderne og viser at du har respekt for dit job og dit erhverv.

Hos ID har man derfor ikke blot fokus på, at tøjet skal være funktionelt og praktisk, men også på at designe tøj, som ser professionelt ud. Tøj fra ID er derfor ofte designet i neutrale farver med små detaljer som syninger, knapper eller lynlåse. Samtidig er tøjet altid udført i kvalitetsmaterialer, som ikke bare føles luksuriøst, men også ser luksuriøst ud og dermed tilføjer et professionelt touch til tøjet.