Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Jam Jeans

Stretch jeans, denimjakker og nederdele i bomuld er blandt de varer, du finder hos Dansk Outlets brand JAM jeans, hvis fokus er på tøj til modne kvinder. Tøjet er smart, chikt, kommer i høj kvalitet og har godt stretch. Alt sammen til outletpriser. Med behagelig, god pasform byder JAM jeans brandet på masser af skønne tilføjelser til klædeskabet. Der er stor variation på tværs af produkter i forhold til form, farve, fit samt tekstil, og derfor noget for enhver smag.

Hvad end du ønsker en lækker damejakke til at holde efter- og forårskulde stangen, en nederdel med stretch eller et par bukser med høj åndbarhed, har JAM jeans det rette til dig.

5 produkte(r)
28/34

Jam Dame Jeans - Medium Blue

100,00 DKK
28/34 34/34

Jam Dame Jeans - Black

100,00 DKK
26/34

Jam Dame Jeans - Dark Blue

100,00 DKK
28/34

Jam Dame Jeans - Medium Blue

100,00 DKK
26/34 28/34 33/34 34/34

Jam Dame Jeans - Black

100,00 DKK

Hvilke benklæder er de rette til dig?

Som navnet antyder, er det jeans, der er det primære fokus hos JAM jeans. Du finder et bredt udvalg af stonewashed denimjeans, bløde 3/4 bukser til at give anklerne lidt luft, shorts og fleksible nederdele. Du kan let finde de rette benklæder til dit nye look i Dansk Outlets udvalg:

• Stonewashed denimjeans kommer i forskellige farver og består af skiftende kombinationer af bomuld, spandex og evt. polyester. Stoffet er åndbart, strækbart og tåler vask ved lav temperatur. Pasformen er high waist, så de sidder i en stilig højde.

• Med 3/4 bukser fra JAM jeans har du lidt mere luft ved anklerne, og da de består af bomuld, er de behagelige om foråret og sommeren. Pasformen her kan for eksempel være slim low waist, så de sidder tæt til huden og lige omkring den nedre del af taljen.

• I en smart JAM jeans nederdel i denim har du et stilrent design, der passer perfekt til en løs bluse under solen. Du slipper for den posede følelse, der er et vilkår ved bukser og shorts, som ikke er slimfit, og tøjets kontaktflade med din hud bliver mindre.

Hvorfor vælge stretch shorts?

JAM jeans kerer sig meget for, at tøjet er fleksibelt og har høj strækbarhed. Det princip er gennemgående i deres stretch shorts, der har høj åndbarhed grundet deres materialevalg af for eksempel tæt på 100 % bomuld. De har deres force frem for nederdele ved at være langt mere praktiske at bevæge sig rundt i, hvis du går rundt i haven, og de kommer med lommer.

Da det er ved benklæder, brandet brillerer, sparker det brede udvalg af bukser i skiftende former og størrelser døren ind til talrige muligheder for at sammensætte nye smarte stile med jeans og shorts af varierende look, der dog alle giver den samme, karakteristisk høje komfort.

Kundeservice står parat, hvis du har spørgsmål

Udvalget er mere bredt end blot de titulære jeans. JAM jeans byder nemlig også på denimjakker, der er stilige og går godt sammen med et sæt denimjeans.

Når udvalget er så stort, kan det være en idé at tage fat i vores kundeservice for at høre nærmere om vores produkter. Du kan høre nærmere om JAM jeans ved at benytte kontaktformularen inde på danskoutlet.dk eller ved at ringe til os i hverdagene. Så hjælper vi.