Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Zupply Denim

ZUPPLY er et brand under Dansk Outlet, der primært laver damebukser, men også jakker. Dets tøj bygger på principper om at være smart og behageligt plus-size tøj til damer. Stretch jeans, stonewashed denimjeans og andre damebukser i høj kvalitet findes i et bredt udvalg både form- og farvemæssigt. Nuancer af sort og blå samt kaki er fremtrædende ved ZUPPLY bukser, hvilket gør dem stilige og passende til enhver sammenhæng, der ikke kalder på formel påklædning, som tilfældet for eksempel er ved bryllupper, konfirmationer og begravelser.

ZUPPLY dametøj er altså målrettet hverdagen både i hjemmet, i byen og i professionelle miljøer, hvor det gælder om at udstråle stil. Og med den gode stretch slipper du for at skulle slide med at holde præcist de samme taljemål for at kunne fortsætte med at bære bukserne.

3 produkte(r)
54/32
Plus size

Zupply Dame Jeans - Black

100,00 DKK
54/32
Plus size

Zupply Dame Jeans - Medium Blue

100,00 DKK
52/32 54/32
Plus size

Zupply Dame Jeans - Dark Blue

100,00 DKK

Hvordan håndterer du denimjeans?

Med et par stonewashed jeans i denim fra ZUPPLY har du chikke plus-size bukser i normal pasform, der passer perfekt til dagligdagen. Hvad end du er i hjemmet, på arbejde, blandt venner eller ude i byen, får du et sæt billige, behagelige damejeans af høj kvalitet at have på.

Bukserne vaskes let ved 40 graders varme og hængetørres. Du kan stryges dem ved middel varme, men det bliver ikke nødvendigt, med mindre de våde bukser har fået lov at ligge for længe i vaskemaskinen. De fås i flere farver, så du kan veksle mellem par i løbet af ugen, uden det virker som om, du bare har samme buks på. Alt dette gør ZUPPLY denimbukser vellidte.

Hvorfor er det vigtigt med et godt stretch?

Du finder et stort udvalg af ZUPPLY bukser her hos Dansk Outlet. Foruden denimbukserne byder mærket bl.a. på bukser med high waist pasform og slim leg fit. De er blandt de stilige bukser, der hører under sortimentet, som går godt med bluser. Her som ved andre ZUPPLY produkter gælder, at det gode stretch går sammen med pasformen om at give høj komfort og gøre et fashionabelt indtryk. Det gør, at trods bukserne sidder tæt, strammer de ikke så hårdt.

Hvorfor vælge en denimjakke?

Jakker finder du også hos ZUPPLY, om end udvalget er noget mindre, da det er jeansene, der er i fokus. Med en plus-size damejakke i denim er du godt beredt, når det kommer til at have et både stiligt og komfortabelt alternativ til den større jakke af syntetiske stoffer om forår, sommer og tidligt efterår. Blå denimjakker i bomuld falder i ét med et par blå denimbukser og giver et look, der udstråler selvtillid, når du går ned langs torvet. Du kan kombinere jakke og bukser på talrige måder, indtil du finder et moderne look, der passer til dine præferencer.

Spørgsmål til ZUPPLY? Kontakt Dansk Outlet

Mærket byder på et væld af forskellige typer jeans, og det er måske ikke altid let at blive klog på, hvilke du skal vælge. Husk, at hvis du har spørgsmål til mærket eller dets produkter, kan du altid kontakte Dansk Outlet enten gennem kontaktformularen på vores hjemmeside eller ved at ringe til os.