Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Gaver til 500 kr.

Find gaver til under 500 kr.

500 kr. er et godt budget for en gave til mange forskellige lejligheder, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde lige netop sådan en gave her på siden. Her har vi nemlig samlet alle vores gaver til 500 kr. eller under fra vores store udvalg, så du nemmere kan få det store overblik over dine muligheder med et budget på 500 kr.

0 produkte(r)

Hos dansk får du rigtig mange muligheder for 500 kr., og du kan derfor sagtens finde en gave til ham, til hende og til børnene i din familie, som vil sprede masser af glæde. Her på siden finder du lækkert og moderigtigt tøj til hele kroppen, og du har rige muligheder for at finde en gave til 500 kr. til enhver tænkelig smag.

Gaver til 500 kr. med stor værdi

Når du køber gaver her på siden, får du ikke bare en gave til 500 kr. Hos dansk får du nemlig altid store besparelser, og det betyder, at en gave til 500 kr. hos os har en langt højere værdi. Vi er en ægte outlet-butik, og det vil sige, at du sparer mange procenter på originalprisen, når du handler hos os.

Du kan spare op til 50% eller mere på lækkert tøj til herrer, damer og børn i mange forskellige afskygninger, og du har derfor altid mulighed for at gøre en rigtig god handel, når du køber en gave til 500 kr. hos dansk. Du kan med andre ord komme rigtig langt for 500 kr. her på siden, og derfor har vi i mange år været familiens foretrukne tøjbutik med mode og basis til familievenlige priser.

Gave til ham til 500 kr.

Til den stilrene mand vil tøj altid være en sikker gave, hvis du ikke har andre idéer om, hvad du skal købe. En tøjgave er med andre ord et godt valg, når du skal finde en gave til manden, der har alt, for fornyelser til garderoben er noget, der altid kan bruges.

Fornyelser til herregarderoben finder du masser af her på siden, hvor vores udvalg af smart tøj til mænd omfatter lidt af hvert. For 500 kr. kan du få flere forskellige stykker tøj, eller du kan vælge ét stykke lækkert tøj i høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter en gave til 500 kr. til en mand, kan du bl.a. få:

Her finder du smart herretøj til mænd i alle aldre, og du finder mange forskellige stilarter, så du kan finde den helt rette og personlige gave til den mand, du gerne vil overraske. Det hele kommer i god kvalitet fra velkendte brands – alt sammen til 500 kr. eller under.

Gave til hende til 500 kr.

Hvis du har svært ved at finde en passende gave til kvinden i dit liv, til en god veninde eller til en anden kvinde, du holder af, kan tøj eller accessoires være det helt rette valg. De fleste kvinder vil elske at få noget nyt til garderoben, og hvis du gør dig umage for at finde den helt rette beklædningsdel i den helt rette stil, er du godt på vej til at give en personlig gave, der vil sprede masser af glæde.

Personlige gaver til kvinder finder du masser af her på siden, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af moderigtigt tøj med et budget på 500 kr. Her på siden kan du finde en gave til 500 kr. til kvinder i alle aldre, og du finder tøj i mange forskellige stilarter og størrelser.

For 500 kr. kan du bl.a. vælge mellem:

Alt vores tøj til damer kommer i høj kvalitet og er designet af velkendte brands, der giver dig rig mulighed for at finde en gave til 500 kr., der vil give nyt liv og et frisk pust til garderoben hos den kvinde, der skal modtage gaven.

Stort udvalg af gaver til børn til 500 kr.

Tøj til børn er altid i høj efterspørgsel hos børnefamilier, da de små hele tiden vokser og hele tiden slider deres tøj op i den daglige leg på legepladsen. Derfor er tøj et sikkert valg, når du skal finde en gave til et barn i din familie eller i din øvrige omgangskreds.

Tøj er en gave, der vil glæde både barnet og forældrene, og tøj er derfor en af de mest praktiske gaver, du kan forære til børn i din familie eller omgangskreds. Tøj til de små finder du masser af her på siden, og for 500 kr. kan du købe rigtig meget lækkert tøj.

Hos os finder du tøj til børn i alle aldre og til både piger og drenge, og du finder praktisk og stilrent tøj til hele kroppen og alle årstider. Du kan også kigge med blandt vores udvalg af sjovt legetøj og smarte skolesager, som også vil sprede masser af glæde hos børn, du gerne vil forkæle – alt sammen til 500 kr. eller under.

Spændende julegaver til 500 kr.

Når julen nærmer sig, begynder mange helt automatisk at tænke på årets julegave. Gaverne er en fast del af julen, og derfor er det aldrig for tidligt at gå i gang med årets gaveindkøb. Det kan vi hjælpe dig med her hos dansk, hvor du kan finde lækre julegaver til gode priser til alle dem, du skal købe julegaver til.

For 500 kr. kan du købe utroligt lækre gaver her hos os, da du altid sparer mange procenter på tøj i høj kvalitet.

Køb gaver til 500 kr. hos dansk i dag

Her på siden kan du købe gaver til 500 kr. online til hele familien og alle dine venner. Vi har gjort det nemt for dig at finde de gaver, du er på udkig efter, og med vores store udvalg kan du altid finde den helt rette gave – det hele kan du klare online og få leveret direkte til din adresse.