Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Tasker

Billige herre tasker

Hos Dansk Outlet har vi et stort og bredt udvalg i herre tasker. Her er tasker både til drengen, teenageren, den yngre mand, og den modne mand. I vores store sortiment er der herre tasker i flere prisgrupper, men alle taskerne sælges til yderst rimelige priser. Se alt herretøj her!

14 produkte(r)
Onesize
Fri fragt

ID Canvas Unisex Taske - Sort

400.00 DKK
Onesize

Unisex Taske - Army

50.00 DKK
Onesize

Unisex Taske - Grå

50.00 DKK
Onesize

Unisex Taske - Navy

50.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Grå

325.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Rød

325.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Sort

120.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Sort

65.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Off white

65.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Black

30.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Lime

30.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Royal Blue

30.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Yellow

30.00 DKK
Onesize

ID Unisex Taske - Black

180.00 DKK

Moderigtige herre tasker til en god pris

Tidligere var herre tasker snævert defineret som beholdere til at opbevare og transportere diverse ting i, men sådan er det ikke i dag. Nu er herre tasker snarere en del af påklædningen, og derfor en del af en mands samlede udseende. En taske udsender lige så mange signaler om identitet som sko, jakke, bukser osv. Derfor har vi også et velassorteret udvalg af smarte og moderigtige herre tasker, der dækker de flestes smag. Men en herre taske er ikke bare et mode statement, den skal selvfølgelig også have en funktion. I vores webshop har vi fx både toilettasker og rejsetasker, og flere lækre varianter af tasker til laptops. Vi har også gymbags og indkøbstasker i et simpelt, men smart design. Derudover finder du sportstasker og rygsække til forskellige behov. Hvis du er på udkig efter moderigtige herre tasker til mange forskellige formål og til en god pris, behøver du ikke lede længere!

Herretasker online hos Dansk outlet

Engang var det sådan, at herretasker udelukkende var noget, der skulle tjene et praktisk formål. Herretasken havde til formål at opbevare og transportere diverse ting – og det var dét. Sådan er det heldigvis langt fra i dag. I dag er en taske meget mere end det. En herretaske er i dag også en del af mandens påklædning og mandens samlede udseende, på lige fod med sko, slips, jakke og pung.

Hos Dansk Outlet finder du derfor et stort udvalg af forskellige tasker til herrer. Vi har tasker til mænd i alle aldersgrupper og til alle formål. Fælles for alle vores tasker er, at de er af høj kvalitet og kan fås til priser, der er til at betale. Så hvis du er på udkig efter en flot og praktisk herre taske, behøver du ikke lede længere.

Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du helt sikkert finder en taske, som falder i din smag.

Sådan vælger du den rigtige herre taske

Der findes et væld af forskellige slags tasker, så hvilken en skal du vælge? Det afhænger naturligvis helt af dit behov. Hvis du er studerende og skal bruge din taske til studiet, skal den kunne rumme både bøger, computer og måske en madpakke. Skal du derimod på vandretur, er det formentlig en rygsæk, du skal bruge. Hvis du derimod er på udkig efter en taske, som bare skal rumme de mest basale ting, du har brug for på farten, er en skuldertaske formentlig det bedste valg.

Når du har fundet ud af, hvad du primært skal bruge din taske til, er det næste du skal tage stilling til, hvordan tasken skal se ud. En taske er nemlig ikke bare en taske. Herretasker kommer i mange forskellige farver, varianter og materialer. Her handler det i høj grad om, hvad der falder i din personlige smag. Hvis du gerne vil have en taske, som ser flot og stilren ud, er en lædertaske eller en attachtaske et godt valg. Er du derimod mere den praktiske type, er en crossover-taske eller en dufflebag formentlig et bedre valg.

Uanset hvilken slags taske, du er på udkig efter, finder du helt sikkert en taske, som matcher dit behov, blandt vores store udvalg af herretasker.

Herretasker til ethvert behov

Flere og flere mænd sætter pris på en god taske. Det skyldes ikke mindst, at vi bruger tasker til stort set alle anledninger. Vi bruger en taske når vi skal til træning, ud at rejse, på vandretur eller hvis vi bare skal ud at gå en tur i byen. Næsten uanset hvad vi foretager os, kan der være behov for en god taske. Det er derfor også sjældent, at man kan nøjes med blot at have én taske. I dag findes der nemlig mange forskellige slags tasker, som er specifikt lavet til et bestemt formål. Det kan fx være computertasker som er lavet til at transportere din computer på sikker vis, sportstasker som er lavet til træningstøj eller rejsetasker som er lavet til både større eller mindre rejser. Endelig er der selvfølgelig også både toilettasker, bæltetasker, skuldertasker og meget, meget mere.

Du finder dem alle hos Dansk Outlet, og til priser, hvor alle kan være med. Dermed behøver du ikke blot nøjes med én taske til alle dine ærinder, men kan have en taske som matcher det behov, du nu måtte have.

Smarte og moderigtige herretasker

En herretaskes vigtigste formål er naturligvis at den skal være praktisk og funktionel. Men det betyder ikke, at den ikke også gerne må være både smart og moderigtig. Heldigvis kan æstetik og funktionalitet sagtens kombineres – i hvert fald når du vælger en taske fra Dansk Outlet. Vi har nemlig mange forskellige slags tasker i både forskellige farver, størrelser og designs. Du finder derfor helt sikkert en taske i vores sortiment, som også udseendemæssigt falder i din smag.

Udover tasker finder du også smarte og lækre punge i vores sortiment, så du kan holde styr på dine kontanter og kort.

Alle vores tasker er af høj kvalitet og slidstærke, så de kan holde i mange år, uden at blive grimme med tiden.

Mange forskellige slags herretasker

Crossbody-taske, weekendtaske, rejsetaske, arbejdstaske og skuldertaske. Ja, der findes i dag rigtigt mange forskellige slags tasker, så vi forstår godt, hvis du er lidt i tvivl om, hvad de forskellige slags tasker dækker over.

En crossbody-taske er en lille taske, som du har over skulderen. En crossbody-taske kaldes også ofte for en bæltetaske eller en mavetaske. En crossbody-taske kan enten sidde på ryggen, rundt om livet eller henover brystet. Det smarte ved tasken er, at den er lille og praktisk og nem at have med på farten. Den egner sig derfor godt til dig, som har brug for en taske til at have de mest nødvendige ting i, som fx din pung, kortholder, nøgler osv. Mange bruger dem fx på festivaler, men de kan også bruges som fx håndbagage til kortere flyrejser og meget andet.

Hvis du har brug for en lidt større herretaske, fx til arbejdsbrug, er det formentlig en arbejdstaske eller computertaske du har brug for. Disse tasker er ofte lidt større, så de kan indeholde fx dokumenter, mapper og en computer. Arbejdstasker kan desuden både bæres i hånden, over skulderen eller sættes fast på en trolley, hvis du er ude at rejse og bruger den som håndbagage. Arbejdstasker er ofte udsat for lidt mere slitage end andre typer tasker, og er derfor ofte i et lidt mere slidstærkt og robust materiale.

Uanset hvilken type taske, du har behov for, finder du den hos Dansk Outlet.

Tasker til attraktive priser

Hos Dansk Outlet er alle vores tasker nøje udvalgt. De skal både være smarte og flotte og naturligvis praktiske, funktionelle og slidstærke. Det lyder måske dyrt, men det er langt fra tilfældet – tværtimod. Hos os finder du kun herretasker til særdeles attraktive og konkurrencedygtige priser. Vi har, med andre ord, din ryg når det gælder tasker. Vi er desuden også udmærket klar over, at du næppe kan nøjes med blot én taske. Derfor er prisen på vores tasker så lav, at du sagtens kan få råd til et par stykker.