Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Gummistøvler

Billige gummistøvler - køb billige gummistøvler til mænd

Der er ikke noget der holder fødderne tørre som vores billige gummistøvler til mænd. Vi har et stort udvalg, så du kan finde nogle, der både holder dine fødder varme og ikke mindst nogle billige gummistøvler der er flotte at have på. Du finder også billige vinterstøvler til mænd, til når det er rigtig koldt for fødderne.

4 produkte(r)
41 42 43 44 45 46
Kun i dansk

Steenholt Thunder Unisex Gummistøvler - Black

275.00 DKK
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Kun i dansk

Steenholt Thunder Unisex Gummistøvler - Black

250.00 DKK
36 44 45 46
Kun i dansk

Steenholt Thunder Unisex Gummistøvler - Black

235.00 DKK
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Kun i dansk

Steenholt Thunder Unisex Gummistøvler - Black

275.00 DKK

Et par gode gummistøvler er rare at have, hvis du skal ud at opleve det ganske danske land. I Danmark er vejret som bekendt utilregneligt til tider, og skulle det blive til regn, er et par gummistøvler simpelthen uundværlige.

Gummistøvler er dog ikke kun en praktisk nødvendighed. Gummistøvler er faktisk også blevet trendy og moderne og mange af de store tøjdesignere har kastet sig over dem. Gummistøvler er derfor noget, man også sagtens kan tage på, selvom man ikke nødvendigvis skal ud i fugtigt vejr. Med gummistøvler kan du skabe et look, som selv ikke den kraftigste efterårsregn kan skylle væk.

Vandtætte gummistøvler til mænd

Det smarte ved gummistøvler er først og fremmest at de er vandtætte. Hvis du skal ud i regnen er gummistøvler derfor et must-have. Og man ved som bekendt aldrig, hvornår regnen kommer i Danmark – den kan også sagtens komme om sommeren, selvom vi nok mest håber den ikke gør. Derfor er det vigtigt at være forberedt, og altid have et par gode, praktiske gummistøvler ved hånden.

Et par gummistøvler er en investering, som du næppe kommer til at fortryde. De har et væld af anvendelsesmuligheder og kan bruges uanset om du skal ud at gå en tur, i haven, ud at vandre, i skoven, til vandet eller måske til en mudret Roskilde Festival. Uanset hvad, får du ikke en beklædningsgenstand til dine fødder, som er mere praktisk end gummistøvler.

Trendy gummistøvler til herre

I Danmark er det stort set sæson for gummistøvler året rundt. Men selvom gummistøvler primært er lavet til at være praktiske, så kan de også sagtens være smarte. Der er nemlig ingen der siger, at du ikke kan se godt ud, mens du holder vandet væk fra dine fødder. Og det kan du med et par trendy gummistøvler fra Dansk Outlet. Vi har et stort udvalg af smarte gummistøvler til herre, som ikke bare er praktiske i vådt føre, men som også er supersmarte.

Vi har gummistøvler fra et bredt felt af anerkendte mærker, såsom Blend, Steenholt, Move Mountains mfl. Og det bedste ved det hele er, at de fås til priser, hvor alle kan være med. Du behøver med andre ord ikke have den store tegnebog frem, når du køber gummistøvler hos os.

Vedligehold af gummistøvler

Ligesom alle andre beklædningsgenstande skal gummistøvler også vedligeholdes, hvis de skal holde sig så pæne som muligt så længe som muligt. Hvis du vil passe godt på dine gummistøvler, anbefaler vi at du rengør dem med en blød børste og sæbevand, når du kommer hjem, hvis gummistøvlerne er beskidte. Undlad at tørre dine gummistøvler ved for høj varme, da det kan beskadige gummiet. Opbevar helst dine gummistøvler et sted hvor det er tørt og køligt.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine gummistøvler, kan du med fordel imprægnere dem. Dermed bliver de mere slidstærke og hårdføre, og de vil også blive nemmere at rengøre. Gummistøvler som er imprægneret, vil desuden have en snavs- og vandafvisende effekt, som gør, at de ikke bliver lige så beskidte.

Du kan få særlige plejeprodukter specifikt til gummistøvler, men du kan også bare bruge almindelig olie til at smøre gummistøvlerne ind i. Olien vil sørge for, at gummistøvlerne ikke bliver tørre og sprækker. Undgå dog at bruge syntetiske olier, men brug i stedet madolie.

Vælg de rigtige gummistøvler

Der findes et hav af forskellige slags gummistøvler. De gummistøvler, du skal vælge, afhænger af hvad du påtænker at bruge dem til som det primære formål.

Uanset hvad, er det dog vigtigt at du vælger nogle gummistøvler med en god pasform, som sidder godt på dine fødder. Gummistøvler skal jo ikke kun holde dine fødder tørre – de skal også være komfortable, så du kan holde ud at have dem på i mange timer ad gangen.

Derudover bør du overveje hvad skafthøjden på dine gummistøvler skal være. Hvis du skal bruge gummistøvlerne til at fiske i, i et meget vådt eller mudret område, kan det være en fordel med gummistøvler, som har en høj skafthøjde, så du er sikker på, at der ikke trænger vand ind. Skal du derimod mest bruge dine gummistøvler til havearbejde eller en tur i skoven, behøver de ikke have en lige så lang skafthøjde.

Som udgangspunkt har skafthøjden på gummistøvler ingen indflydelse på, hvor behagelige de er at gå med.

Du bør også overveje vægten på dine gummistøvler. Hvis du har planer om at vandre i dine gummistøvler, skal du vælge nogen, som ikke er alt for tunge. Skal du derimod bruge dem til at fiske eller gå på jagt i, gør det ikke så meget, hvis gummistøvlerne er lidt tungere.

Hos Dansk Outlet finder et stort udvalg af gummistøvler. Vi har både gummistøvler med et højt og lavt skaft samt gummistøvler som er tunge og lette. Fælles for dem alle er, at de er komfortable at have på og af høj kvalitet. Og så er de tilmed til priser, hvor alle kan være med.

Gummistøvler passer til alt

Det smarte ved gummistøvler er, at de passer til stort set alle outfit. Det mest almindelige er selvfølgelig at have gummistøvler på mens man er iført regntøj, men man kan også sagtens have gummistøvler på til en fleecetrøje eller en softshell-jakke. Du kan sågar tage dine gummistøvler på til shorts og knickers, hvis det har regnet på en varm sommerdag – hvilket jo ikke er så usædvanligt i Danmark.

Der findes dog også trendy og moderne gummistøvler, som du kan tage på til mere almindeligt tøj som fx bukser og jeans samt trøjer og sweatshirts. Gummistøvler er sågar gået hen og blevet helt moderne, så hvis du gerne vil skabe et unikt og individuelt look, kan du kombinere dine gummistøvler med alle tænkelige overdele – kun fantasien sætter grænser.

Med et par smarte gummistøvler fra dansk.dk kan du gøre en ellers kedelig regnvejrsdag lidt sjovere samtidig med at dine fødder forbliver tørre og varme. Hvis du vil holde fusserne ekstra varme kan du evt. tage et par dejlige varme sokker på, som du ligeledes finder et stort udvalg af her på siden.