Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Sandaler

Herre sandaler online - køb billige sandaler til mænd

Sandaler er behagelige - brug dem udenfor om sommeren eller benyt dem i stedet for futter om vinteren. Dansk Outlet har et stort udvalg af billige sandaler til mænd. Du finder dem herunder.

15 produkte(r)
41 42 43 44 45

Anyway Herre Sandaler - Black

125.00 DKK
42/43

Crossbow Herre Sandaler - Grå

80.00 DKK
42/43

Crossbow Herre Sandaler - Sort

80.00 DKK
40
-50%

Herre Sandaler - Black

100.00 DKK 200.00 DKK
45
Fri fragt

Skvulp Herre Sandaler - Olive

500.00 DKK
42 43 44 45
Fri fragt

Skvulp Herre Sandaler - Taupe

500.00 DKK
40 41 42 43

Herre Sandaler - Grøn

35.00 DKK
40 41

Anyway Herre Sandaler - Brun

150.00 DKK
42

Hummel Herre Sandaler - Black

200.00 DKK
40 41 42 43 44

Anyway Herre Sandaler - Sort

150.00 DKK
41 42 43 44 46
-46%

Vinson Herre Sandaler - Flower

35.00 DKK 65.00 DKK
41 42
-50%

Herre Sandaler - Sand

25.00 DKK 50.00 DKK
40 41 42 43 44
-40%

Moza-X Herre Sandaler - Black

75.00 DKK 125.00 DKK
41 42 43
-40%

Moza-X Herre Sandaler - Dark Brown

75.00 DKK 125.00 DKK
43

Blend Herre Sandaler - Black

175.00 DKK

Sandaler er behagelige – særligt om sommeren. Her nyder mange at stikke fødderne i et par sko, som er luftige, og som gør det muligt at mærke solens stråler og varme. Sandaler kan dog bruges året rundt. Om vinteren er sandaler glimrende som et par behagelige hjemmesko.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af sandaler. Vi har både praktiske sandaler, moderigtige sandaler, sandaler til stranden, sandaler til hverdagsbrug – ja, kort sagt sandaler til enhver lejlighed. Og det bedste ved det hele er, at alle vores sandaler fås til særdeles konkurrencedygtige priser.

Hos os finder du både klassiske sandaler, slippers, klip-klapper og mange andre typer af sandaler.

Moderigtige herre sandaler til den stilbevidste mand

Sandaler er ikke bare praktiske og behagelige – de er også moderne. Sandaler kan nemlig sagtens være flotte og smarte, selvom de er praktiske og behagelige. De to ting er langt fra modsætninger. Selvom du skal en tur på stranden eller på en gåtur i naturen, kan du sagtens se smart ud alligevel. Du kan eksempelvis vælge en klassisk herre sandal med en sål i kork og en justérbar læderrem. Sådan en sandal går aldrig af mode.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af moderigtige sandaler, som med garanti vil tiltrække opmærksomhed på stranden, på gaden eller hvor du end færdes. Vores sandaler er alle lavet i slidstærke og holdbare kvalitetsmaterialer, så de kan holde i mange år og til stort set al brug. Du får selvfølgelig den samme lækre pasform og komfort, selvom du vælger en moderne og flot sandal.

Sandaler til sommerferien

Hvis du skal sydpå og holde sommerferie, må du naturligvis ikke tage afsted uden et par behagelige og luftige herre sandaler. Sandaler er nemlig en af de vigtigste beklædningsgenstande, hvis du skal et sted hen, hvor det er varmt. Særligt når man er på ferie, hvor man ofte går meget rundt for at se på områdets seværdigheder, er det helt afgørende at have noget fodtøj, som er behageligt at have på i mange timer, og hvor ens fødder kan ånde og få frisk luft. Og det kan de i et par sandaler.

Hvis sommerferien i stedet bare skal holdes hjemme, er det dog alligevel mindst lige så vigtigt, at have et par gode sandaler. For det kan også blive varmt i Danmark om sommeren. Et par sandaler er desuden oplagte hvis du skal et smut i haven, ned at handle eller på sommertur med familien. Sandaler er nemlig hurtige lige at tage på, og så sikrer de, at dine fødder kan ånde. Dermed undgår du den lugt, der hurtigt kan opstå, når man har haft sko på en hel dag.

Herre sandaler med fokus på komfort

Hos Dansk Outlet har alle vores sandaler én ting til fælles, uanset hvilken model og type du vælger. Og det er, at de er superbehagelige og komfortable at have på – også i mange timer af gangen. Vores sandaler er nemlig designet til at du kan have dem på hele dagen, og er velegnede både til afslapning ved stranden, til arbejde i haven samt lange gåture i skoven – uden at du får ømme fødder.

Mange af vores sandaler er lavet med solide og stødabsorberende sål, som giver en god komfort, men som samtidig også sikrer, at du kan have dem på, på en lang gåtur, uden at få vabler eller ømme fødder. Naturligvis giver sandaler dig ikke den helt samme støtte som et par vandrestøvler, men de giver til gengæld dine fødder langt mere frisk luft, som kan være en fordel, hvis du gerne vil undgå svedige, fugtige og lugtende fødder.

Billige herre sandaler til enhver mand

Med alle de fordele, der er ved sandaler, tænker du sikkert, at de må være dyre. Men det behøver de nu langt fra være. Hvis du køber dine sandaler hos Dansk Outlet, får du dem til markedets bedste priser.

Vi har sandaler fra en lang række anerkendte mærker, såsom Yellowstone, Blend, Kappa, Vinson og meget mere. Du får dem alle til de bedste priser og naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten eller servicen. Når du handler hos Dansk Outlet får du desuden fri fragt til en af vores mange butikker samt 365 dages returret. Skulle din sandal ikke passe, kan du bytte den gratis i en af vores butikker.

Herre sandaler til vinteren

Sandaler er naturligvis mest velegnede til sommerens varme, men de kan faktisk også godt bruges om vinteren – ja, de kan faktisk bruges året rundt. Om vinteren kan sandalerne bruges som en behagelig og komfortabel hjemmesko, som er nem og hurtig at tage på og få lunet fødderne i. Du kan nemlig sagtens have sandaler på indenfor om vinteren, og kan derfor også have dem på, på arbejde - hvis du altså arbejder indendørs.

Du bør dog huske sokkerne, hvis du vælger at have dine sandaler på om vinteren, ellers kan det hurtigt blive en lidt kold fornøjelse.

Sokker i sandalerne

Et af de spørgsmål, der bliver ved med at dukke op, er, om man bør have sokker på i sine sandaler eller ej. Der findes naturligvis ikke noget entydigt svar, da det er op til den enkelte, hvad man bedst kan lide. Der er dog mange fordele ved at beholde sokkerne på, selvom man bruger sandaler. I alle de herre sandaler, du finder hos os, kan du sagtens have sokker på, uden at det går ud over komforten.

Sokker beskytter nemlig dine fødder mod både sygdomme og andre udefrakommende faktorer. Hvis du har sarte fødder, kan det derfor være en rigtig god idé at beholde sokkerne på, selvom du er iført sandaler. Når du har sokker på undgår du desuden at få skidt, sand, småsten og andre irriterende ting mellem tæerne og under fødderne, som man let kan få, hvis man ikke har sokker på. Små sten kan i værste fald give rifter og sår, som i yderste konsekvens kan føre til infektion. Så behold du bare sokkerne på, når du går rundt i dine sandaler.