Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Herretøj

Billigt herretøj og mandetøj outlet online

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billigt herretøj. Jakker, bluser, jeans og andet herretøj. Vi fører flere kendte mærker - bl.a. Carnét, Blend, ID og mange flere. Vi har mange forskellige designs fra diverse brands og vi er sikre på, at vi har noget flot tøj, som vil passe godt til dig. Billige priser på alt vores tøj er noget, som vi lægger stor vægt på, og vi ønsker at vores kunder får de bedste priser på vores varer. Derfor arbejder vi benhårdt på at få lave priser fra vores leverandører, så vi kan udbyde det billigste tøj muligt.

2452 produkte(r)
M L XL 2XL

Kopenhaken Nadal Herre Sweatshirt - Khaki Melange

250.00 DKK
L XL 2XL 3XL

Kopenhaken Mike Herre Trøje - Birch

200.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL
VST 10000 mm
Fri fragt

Kopenhaken Geranium Herre Overgangsjakke - New Navy

550.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size

Blend Big Herre Polo - Black

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Skjorte - Dress Blues

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Skjorte - Forest Night

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Skjorte - Snow White

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Skjorte - Black

200.00 DKK
L-41/42 2XL-45/46 3XL-47/48 M-39/40 XL-43/44

Pre End Herre Kortærmet skjorte - Thunder blue

250.00 DKK
L-41/42 2XL-45/46 3XL-47/48 M-39/40 XL-43/44

Pre End Herre Kortærmet skjorte - Ultra Dark Navy

250.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Kopenhaken Koks Herre Skjorte - 0106 New Navy

300.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Skjorte - Dress Blues

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Kortærmet skjorte - Crockery

250.00 DKK
M L XL 2XL 3XL

Marcus Hastings Solid Herre Skjorte - Pale Sand

250.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Badeshorts - Black

200.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Badeshorts - Black

200.00 DKK
+
4XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Black

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Classic Blue

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Dark Denim

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Field Green

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Soft Yellow

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - Ultra Dark Navy

200.00 DKK
+
+
4XL 5XL 6XL
Plus size

Pre End Big Neils Herre Polo - White

200.00 DKK
+
S M L XL 2XL

Hailys Herre Polo - Navy/Offwhite Stripe

175.00 DKK
3XL 4XL 5XL 6XL

Marcus Hastings Solid Big Herre Skjorte - Naval Blue

350.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Shorts - Crockery

200.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Shorts - Dress Blues

200.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Shorts - Forest Night

200.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre T-shirt - Spray

100.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size

Blend Big Herre T-shirt - Black

100.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL
Plus size

Blend Big Herre T-shirt - Cashmere Blue

150.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size

Blend Big Herre T-shirt - Lemon Drop

150.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size

Blend Big Herre T-shirt - Navy Peony

150.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size

Blend Big Herre T-shirt - Oyster Grey

150.00 DKK
30 32 34 36 38 40 42

Pre End Bondo Herre Knickers - Dk Blue Wash

200.00 DKK
28 30 32 34 36 38 40 42

Marcus Lesli Herre Shorts - Dark Blue Used

200.00 DKK

Billigt herretøj fra Dansk Outlet

Vi har i flere år solgt billigt baby- og børnetøj under navnet Kidswear. I april 2011 startede vi så også med salg af billigt dametøj, hvorfor vi skiftede navn til Dansk Outlet. Senest er vores afdeling med billigt herretøj så også kommet på benene.

Med salg af både baby- børnetøj, dametøj og herretøj, skulle det nu være muligt at handle tøj til hele familien i én og samme shop - nemmere bliver det ikke!

HUSK: Vi opdaterer siden løbende med nyt herretøj - billigt herretøj naturligvis!

Dansk Outlet har et stort udvalg i forskellige typer herretøj - til overkroppen har vi jakker, frakker, smokinger, blazere, trøjer, sweatshirts, skjorter, t-shirts og poloer. Alle kategorier med klart det billigste herretøj du kan finde på internettet.

Til underkroppen har vi selvfølgelig bukser, jeans, shorts, nattøj, morgenkåber, undertøj, boxershorts og strømper. Der ligger et stort udvalg i tøj til mænd i hver kategori. Du kan bruge venstre sidemenu til at lede rundt.

Vi har også en lang række tilbehør til mænd i form af halstørklæder, handsker, sko, støvler, caps og huer samt håndklæder og tasker. Du finder også en sektion med sportstøj til mænd, samt et udvalg i basistøj, hvis du lige skal have de basale klæder.

Tøj til store mænd

Vi har startet en ny sektion op på Dansk Outlet, hvor du kan købe tøj til mænd i de store størrelser. Bare fordi du er stor af størrelse, skal du jo ikke gå glip af alt det billige herretøj. Derfor har vi nu samlet de store størrelser i et par kategorier.

Du finder bluser og sweatshirts til store mænd, jakker der kommer i XL og større, polo'er med masser af plads, skjorter der ikke skal specialsyes og smarte shorts til store mænd. Så der er ingen undskyldning for ikke at have tøj der ser smart og trendy ud, bare fordi du er en mand stor af størrelse.

Det mest populære herretøj

Herrebukser

Vores mest populære sektioner af herretøj er klart vores herrebukser. Der kan du finde jeans helt ned til 250 kroner, hvilket endda er populære mærker som Produkt, Blend og Marcus.

Skitøjet til mænd

Skitøj er ofte en meget stor udskrivning når du skal på skiferie. Det kan vi hjælpe dig med. Vores sektion af skitøj til herre bliver hele tiden større, og du kan spare massevis af penge på at købe tøjet her og i stedet bruge pengene på det der virkelig betyder noget - afterski baren.

Herreskjorter

Den største kategori i herreafdelingen er vores skjorter. Du kan finde mere end 100 forskellige skjorter og der er faktisk så billige herreskjorter, at du kan finde dem til 50 kroner. Der er også flere herreskjorter, hvor vi kører køb 2 for kun 300 kroner. Der er populære mærker som Carnét, Produkt og ID. Det er lige fra stribet, ternet til ensfarvede, mønstrede og flower power motiver.

Herresko

Du finder et stort udvalg af herresko, som går rigtig fint til alt det andet herretøj vi har. Der er klassiske sorte sko til det pæne tøj og smarte sneakers og sko til dagligdagen. Der er herresko helt ned til 100 kroner for et par. Det kan du ikke finde mange andre steder på nettet.

Du finder hele vores udvalg i herretøj i menuen til venstre. Husk at vi hver eneste dag fylder nyt tøj til mænd ind i shoppen, så kom gerne tilbage og tag et kig på nyhederne. Den kategori finder du øverst til venstre.

Tøj til herrer – moderne styles til lave priser

Er du til et stilrent look? Eller har du det fint med lidt farver på tilværelsen? Mænd er forskellige, og det er også, hvad vi ønsker at afspejle med vores udvalg af tøj til herrer. Vi har derfor samlet bukser, bluser og skjorter, der matcher en klassisk stil såvel som jakker, tanktops og hættetrøjer i en mere farverig og vovet stil. Det er naturligvis ikke det hele, da vi har tænkt på at samle et udvalg af tøj til herrer, der dækker hele garderoben fra hverdagstøj og pænt tøj til udendørstøj.

Uanset hvilken stil du er til, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas i dit valg af tøj. Netop derfor har vi også haft stort fokus på at udvælge tøj til herrer, som har en god pasform, har stor komfort og er behageligt at have på. Uanset om du er på job eller sammenkomst med venner eller familie.

Hos Dansk Outlet har vi med andre ord de bukser, den jakke eller de sko, som du kan klæde dig på med alt efter, hvad du skal eller har lyst til.

Smart tøj til herrer i alle aldre

Om du betegner dig som ung, middelaldrende eller ældre, har vi tøj på de virtuelle hylder til dig. For herrer hos os er ikke nødvendigvis herrer i en bestemt alder. Dette er i hvert fald ikke, hvad vi har sammensat udvalget efter, da der er smarte herretrøjer med rullekrave, letvægtsjakker, jakkesæt, klassiske herre t-shirts og sweatshirts bare for at nævne lidt af alt det, du finder på hylderne.

Er du med på de nyeste trends, er der blomstrede skjorter og shorts med det rette snit, mens der også er tætsiddende t-shirts i klassiske farver og pæne jeans til dig, som gerne vil køre det mere klassisk og stilrent.

Når du har fundet noget tøj til herrer, som passer godt til dit ydre, har vi også et stort udvalg af boxershorts til dig, som også sætter pris på, at undertøjet sidder godt og behageligt. Der er mange forskellige styles og farver at vælge mellem, så find gerne din favorit!

Tøj til herrer til de aktive typer

Sætter du pris på en god løbetur flere gange om ugen? Eller holder du meget af at træne enten hjemme eller i fitness? Så behøver du ikke købe dig fattig i sportstøj fra sportsbutikkerne, da vi også har et stort udvalg af tøj til herrer, der er meget aktive.

Vi har blandt andet:

Joggingtøj

Bambusstrømper

Tanktops

Fleecetrøjer

Men der er også softshell jakker, vandrestøvler og outdoorbeklædning til dig, som godt kan lide at være aktiv i naturen uanset vind og vejr. Alt sammen er det beklædning, som holder til at blive brugt, og som giver dig de bedste og mest optimale betingelser for at lave det, du godt kan lide.

Klik dig gerne gennem udvalget og se, om ikke der er noget aktivt beklædning, som springer dig i øjnene og giver dig ekstra meget lyst til at være aktiv.

Hop i bølgen blå med smarte badeshorts

Vinterbader eller sommerbader. Uanset hvilke temperaturer du foretrækker, har vi smarte og lækre badeshorts til dig. For med et stort udvalg af tøj til herrer, kan vi naturligvis ikke komme udenom den ultimative sommerbeklædning. Der er derfor klassiske modeller såvel som de mere farverige og mønstrede til dig, der elsker masser af farver om sommeren.

Mangler der ovenikøbet også lige et par sandaler til badeturen eller strandturen, har vi selvfølgelig også det – og helt sikkert også nogle, der matcher dine nye badeshorts til perfektion.

Når salt- eller søvandet bliver for meget, kan du passende skifte badeshortsene ud med et par almindelige shorts i bløde materialer, som du også finder her hos os til billige priser. Så kan du i stedet nyde grillen eller en lækker middag på restaurant, mens du stadig er flot og pænt klædt på.

Tøj til herrer – kun med de bedste brands

Billigt, men god kvalitet. Det er, hvad vi stiler efter. Gør du også det? Så er det nærmest et slaraffenland, du træder ind i her på vores webshop. For vi synes ikke, der er nogen grund til at give for meget for at opfriske garderoben med nye bukser, bluser eller sko.

Foruden altid lave priser på vores tøj, har vi også prisgaranti. Vi garanterer derfor, at du ikke kan shoppe dit herretøj billigere andre steder. Altså kan du forkæle dig selv ekstra meget eller spare og have muligheden for at bruge penge på noget andet. Du kan derfor roligt klikke i kurv, uanset om du bare skal have nogle nye t-shirts eller om hele garderoben står for tur.

Shop dit herretøj online og få det leveret med lynets hast

Med vores store og spændende udvalg af tøj til herrer, behøver du slet ikke forlade sofaen for at handle nyt til garderoben. Du behøver endda heller ikke vente længe på dit tøj, da vi pakker og sender det afsted i en fart, som giver dig mulighed for at bruge tøjet lige om lidt.

Er der et stykke tøj eller to, som ikke passer helt i størrelsen, har du hele 365 dages returret, hvor du også har mulighed for at bytte det til en anden størrelse. Det er en fast del af vores service, som giver dig stor fleksibilitet i en hverdag, der godt kan være travl og hektisk.

Har du brug for hjælp i forhold til at finde noget bestemt tøj, eller har du nogle spørgsmål angående levering eller bytteret, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi tager hurtigst muligt hånd om din forespørgsel, så du kan klæde dig på med tøj, du virkelig godt kan lide.

Husk også, at vi også har tøj til kvinder, teenagere og børn, hvis du er på jagt efter en gave eller gerne vil overraske med noget nyt til garderoben til familien.