Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Jakker til mænd

Billige jakker, regntøj og vinterjakker til mænd

Dansk Outlet har et godt udvalg i billige jakker til mænd, billigt regntøj og billige vinterjakker. Du er sikker på at kunne gøre en god handel med en billig jakke her. Du er sikret god kvalitet med en god herre jakke fra Dansk Outlet. Vi har også godt og slidstærkt regntøj og du kan købe en varm windbreaker jakke, så du er beskyttet mod kulde og regn.

192 produkte(r)
XS S M L XL 2XL 3XL
VST 10000 mm
Fri fragt

Kopenhaken Geranium Herre Overgangsjakke - New Navy

550.00 DKK
M L 2XL 3XL 4XL 5XL

Nordic Project 18 Nalfi Herre Regnbukser - 0500 Black

250.00 DKK
M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL

Kopenhaken Wales Herre Fleece - 0500 Black

350.00 DKK
M L XL 2XL 3XL 4XL
Fri fragt

Nordic Project 18 Nfrode Herre Overgangsjakke - Black

500.00 DKK
M L XL 2XL 3XL 4XL
Fri fragt

Nordic Project 18 Nfrode Herre Overgangsjakke - Kangaroo

500.00 DKK
M L XL 2XL 3XL 4XL
Fri fragt

Nordic Project 18 Nknut Herre Overgangsjakke - 0601 Kangaroo

500.00 DKK
4XL
Plus size
Fri fragt

Pre End Big Herre Overgangsjakke - Golden Sand

575.00 DKK
L 3XL
Fri fragt

Pre End Herre Overgangsjakke - Ultra Dark Navy

475.00 DKK
M L XL 3XL
Fri fragt

Pre End Herre Overgangsjakke - Golden Sand

475.00 DKK
S M L XL 2XL
Fri fragt

Blend Herre Overgangsjakke - Black

400.00 DKK
S M L XL

Blend Herre Hybridjakke - Black

350.00 DKK
S M L XL

Blend Herre Hybridjakke - Dress Blues

350.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL
Plus size
Fri fragt

D5555 Herre Overgangsjakke - Camo

650.00 DKK
3XL 4XL 5XL 6XL
Plus size
Fri fragt

D5555 Herre Softshell - Black

675.00 DKK
S M L

Denim project Herre Jakke - Black/White Check

380.00 DKK
2XL 3XL
Fri fragt

D5555 Herre Hybridjakke - Black/Charcoal Marl

450.00 DKK
S M L XL 2XL
Fri fragt

Hummel Henry Herre Vinterjakke m. BIONIC-FINISH® ECO coating - Black

600.00 DKK
S M L XL
Fri fragt

Hummel Henry Herre Vinterjakke m. BIONIC-FINISH® ECO coating - Iron

600.00 DKK
S
Fri fragt

Marcus Barry Herre Vinterjakke - Night Navy

400.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Fri fragt

True North Herre Softshell - Tarmac

475.00 DKK
XS XL

True North Unisex Vest - Bark

225.00 DKK
XS M L XL
VST 5000 mm
Fri fragt

True North Unisex Skibukser - Black

700.00 DKK
XS M L XL 2XL
VST 5000 mm
Fri fragt

True North Unisex Skibukser - White

700.00 DKK
S M L XL 2XL
Fri fragt

True North Unisex Termobukser - Black

475.00 DKK
XS M L XL 2XL
VST 5000 mm
Fri fragt

True North Unisex Skibukser - Ink

700.00 DKK
S L 2XL 3XL 4XL
Fri fragt

True North Herre Softshell - Black

475.00 DKK
S 2XL
Fri fragt

Marcus Herre Vinterjakke - Forest Green

400.00 DKK
M L 2XL
Fri fragt

Blend Herre Vinterjakke - Deep Forest

500.00 DKK
2XL 3XL 4XL
Plus size
Fri fragt

D5555 Herre Overgangsjakke - Black

525.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL

Lyngsøe Rainwear Unisex Regnsæt - Gul

150.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL

Lyngsøe Rainwear Unisex Regnsæt - Rød

150.00 DKK
M L XL 3XL
Fri fragt

Pre End Herre Overgangsjakke - Ultra Dark Navy

550.00 DKK
M L XL 2XL

Blend Herre Vest - Black

225.00 DKK
S M L XL 2XL
Fri fragt

Blend Herre Hybridjakke - Dress Blues

400.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL
Fri fragt

ID Herre Softshell - Black

700.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
Kun i dansk

Steenholt Fjord Herre Regnsæt - Black

350.00 DKK

Står du og mangler en kvalitetsjakke til billige penge? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Dansk Outlet har vi nemlig et stort udvalg af jakker til mænd. Hos os finder du både varme jakker til vinter, luftige jakker til sommer, slidstærke jakker til arbejdsbrug, overgangsjakker, veste, regntøj og meget mere. Du finder med andre ord en jakke til enhver lejlighed.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsjakker til mænd. Du finder helt sikkert en jakke, som matcher din stil. Skulle du, mod forventning, ikke finde det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Herrejakker til alle årstider

I Danmark har vi skiftende årstider. Det betyder, at der om vinteren kan blive meget koldt og snefyldt, mens der om sommeren kan blive temmelig varmt. Om efteråret er der meget regn og blæst og om foråret er det typisk lunt. Det betyder, at du har brug for forskellige jakker, til at imødekomme det skiftende klima.

Du har typisk brug for en sommerjakke til de varme dage om sommeren, en vinterjakke til vinterens sne og frost samt en regnjakke til de mange regnvejrsdage i efteråret. Du har også brug for en eller flere overgangsjakker, til de perioder hvor det hverken varmt eller koldt, men et sted midt i mellem.

Heldigvis finder du et stort udvalg af jakke til mænd hos Dansk Outlet. Vi har herrejakker til alle årstider og sæsoner. Og det bedste ved det hele er, at alle vores jakker fås til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig, at godt overtøj er uundværligt – særligt hvis du bor i Danmark, med det upålidelige klima vi nu engang har. I Danmark er det ikke unormalt at der er høj solskin det ene øjeblik og regnvejr det næste. Du bør derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dine jakker.

Mange af vores jakker har desuden et stilrent og tidløst design, så du ikke behøver skifte dem hver sæson, for at matche den seneste mode.

En jakke er en investering

En god kvalitetsjakke er ikke bare en beklædningsgenstand eller en brugsgenstand – det er en investering. Hvordan er en jakke en investering, tænker du måske. Det er det fordi, det er et stykke tøj, som du typisk ejer i lang tid og som ”passer på dig” uanset årstid og vejr. Det er med andre ord en investering i dig selv.

Det kan derfor godt betale sig at vælge en kvalitetsjakke, så du ikke skal ud at købe ny jakke hvert år, fordi den gamle er blevet slidt eller gået i stykker. Det kan hurtigt blive dyrt. Det kan derimod bedre betale sig at købe en god kvalitetsjakke, og beholde den i flere år.

Heldigvis finder du kun kvalitetsjakker hos os. Det gælder uanset om du er på udkig efter en regnjakke, læderjakke, cowboyjakke, dunjakke, sommerjakke eller noget helt andet. Og så kan du tilmed få alle vores jakker til konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig ikke, at det nødvendigvis skal koste en bondegård at gå godt klædt.

Hovedparten af vores jakker har et klassisk eller tidløst design, men du finder også jakker som springer mere i øjnene, hvis du ønsker en jakke som fremhæver din individuelle stil, eller bare gerne vil skille dig lidt ud fra mængden.

Alle vores jakker er i øvrigt fra anerkendte mærker, som fx Marcus, Trespass, Elka, True North og Etoile.

Jakker til outdoor

Er du et rigtigt udendørsmenneske som godt kan lide at tage på vandreture i skoven eller ved vandet? Eller er du mere til cykelture i det fri eller en tur på stejle bakker og snoede stier på mountainbiken? Uanset hvad, så finder du helt sikkert en jakke hos Dansk Outlet, som imødekommer dit behov. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af jakker til outdoorbrug, til dig, som elsker at være ude i det fri og nyde naturen.

Vi har eksempelvis et stort udvalg af fleecejakker til mænd. En fleecejakke er ideel til dig, som godt kan lide at være udenfor – også selvom det regner eller blæser. En fleecejakke er nemlig enormt varmeisolerende, men stadigvæk utrolig behagelig. Det er en jakke, som du sagtens kan bevæge dig i, mens den holder dig varm. Er det meget koldt, er en fleecejakke desuden ikke større eller kraftigere, end du kan have en dynejakke eller en vest udenpå. En fleecejakke går godt i spænd med støvler og gummistøvler – så er du rigtigt godt klædt på, til at komme ud og opleve den danske natur uanset vejret.

Komfort er også vigtigt

Det er dog ikke kun de praktiske dyder der er vigtige, når det kommer til jakker til mænd. Komforten er også enormt vigtig. Jakken skal være behagelig og komfortabel at have på, og du skal føle dig godt tilpas – ellers har du jo ikke lyst til at bruge den alligevel. Jakken skal desuden passe til din øvrige stil. Går du til dagligt i blazere og habitjakker eller habitbukser, skal du jo have en jakke på, som passer til det, dvs. en lidt pænere jakke. Går du derimod i almindelige bukser og jeans samt sneakers, behøver du ikke vælge en jakke, som er meget fin at se på, men kan i stedet vælge en, som er mere praktisk.

Uanset om du er til det ene eller det andet, så er det vigtigt at jakken er rar at have på. Alle de jakker, du finder hos Dansk Outlet, er nogen, som du vil kunne lide at have på – også i mange timer af gangen.

Pas godt på din jakke

Du kan forlænge din jakkes levetid ved at passe godt på den. Det handler bl.a. om at du vasker den korrekt efter anvisningerne og at du tørrer den af med en fugtig klud når den er blevet beskidt, fremfor bare at lade skidtet sidde på jakken. Den pleje, som din jakke skal have, afhænger dog af det materiale, jakken er lavet af. Nogle jakker kan sagtens tåle at komme i tørretumbleren, mens andre ikke kan. Sæt dig derfor altid ind i, hvad din jakke kan tåle og hvad den ikke kan tåle.

Veste til mænd

Veste til mænd dækker over mange forskellige produkter i mange forskellige former og afskygninger. En vest kan således både være et stykke varmt overtøj og et stilrent supplement til skjorten og jakken, for vesten er en alsidig beklædningsdel, der gennem alle tider har taget mange former.

De mange former for veste til mænd finder du lige her på siden, hvor vi har samlet vores store udvalg. Her finder du lækre veste i høj kvalitet, som du naturligvis kan købe til vores velkendte lave priser.

Stort udvalg af veste til mænd i høj kvalitet

Her hos Dansk Outlet finder du altid et stort udvalg af veste til mænd. Her finder du mange forskellige produkter til forskellige formål og med forskellige kvaliteter, og du har derfor rig mulighed for at finde lige netop den vest, du leder efter.

I vores store udvalg finder du altid høj kvalitet, så du er sikker på at få et produkt, der lever op til alle dine krav. Det gælder både for materialer og design, og det gælder for den overordnede kvalitet i håndværket, der sikrer dig en vest, du kan bruge i mange år fremover.

Et ekstra varmt lag til de kølige dage

En anden type af veste er dem, der er designet som overtøj. Disse skal således ikke sidde over en skjorte men over en T-shirt eller en trøje, hvor vesten tilfører et ekstra lag af varme, når det er køligt udenfor.

Her byder veste til mænd på mange fordele sammenlignet med andet overtøj. Med vesten bliver din overkrop og dine centrale organer holdt varme, hvorfor du får stort set samme varmeeffekt som med en jakke, selvom vesten ikke har nogen ærmer. Manglen på ærmer giver dig masser af bevægelsesfrihed under de daglige aktiviteter, hvor en vest er et fantastisk alternativ til eksempelvis jakken, når vejret skifter, men endnu ikke er for koldt.

Den store bevægelsesfrihed er en fordel i alle situationer, men det er især brugbart, når du laver havearbejde på en kold dag, eller når du skal ryste cocktails på terrassen på en kølig sommeraften. Også i mange andre situationer er veste til mænd brugbare, og de er således et godt alternativ til jakken, når du gerne vil iklæde dig et lettere stykke overtøj, der ikke begrænser dine bevægelser, men som stadig holder din krop varm.

Veste til mænd er et godt valg i alle situationer, hvor det bliver for koldt bare at sidde i T-shirt eller trøje. Det kan især være relevant i de kølige overgangsmåneder mellem vinter og sommer og omvendt. Her vil den varme vinterjakke være for stor og varm, mens det på samme tid er for koldt til at smide overtøjet helt.

Her tilbyder veste til mænd en praktisk middelvej, som hverken vil overophede dig eller efterlade din krop kold og rystende. Her kan de moderne veste til mænd nemt matches med din normale garderobe, hvor vesten giver dig et look, der er både afslappet og stilrent.