Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Trøjer og sweatshirts

Køb billige bluser, trøjer og sweatshirts til mænd

Synes du også, at det er svært at finde en smart og lækker bluse eller sweatshirt til mænd? Så tag et kig i vores store katalog, hvor du med sikkerhed vil finde en lækker trøje. Vi sætter kvaliteten øverst på dagsordenen, og derfor kan du være sikker på, at du får en lækker og varm bluse eller sweatshirt, hvis du vælger at købe den i vores butik. Vi har samtidig et stort udvalg, således at du kan finde lige den bluse, som du ønsker dig i vores store udvalg. Tøv derfor ikke med at kigge her på siden allerede i dag. I vores katalog kan du nemlig finde mange både billige og lækre bluser og sweatshirts, der kan holde i mange år fremover.

329 produkte(r)
L XL 2XL 3XL
-50%

Kopenhaken Mike Herre Trøje - Birch

100.00 DKK 200.00 DKK
M L XL 2XL
-60%

Kopenhaken Nadal Herre Sweatshirt - Khaki Melange

100.00 DKK 250.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Navy

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Oliven melange

300.00 DKK
XS S M L XL 2XL 3XL

ID GEYSER Herre Langærmet t-shirt - Sort

300.00 DKK
M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Hættetrøje - Stone Mix

325.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Trøje - Stone Mix

225.00 DKK
S M L 2XL

Blend Herre Trøje - Forest Night

200.00 DKK
S M L XL 2XL

Blend Herre Trøje - Crockery

200.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL
Plus size

D5555 Whitwell Herre Trøje - Black

250.00 DKK
2XL 3XL 4XL 5XL
Plus size

D5555 Marlow Herre Sweatshirt - Navy

300.00 DKK
S M L XL 3XL

Pre End Austin O Herre Striktrøje - Arabian Spice

250.00 DKK
M L XL

Pre End Austin O Herre Striktrøje - Ultra Dark Navy

250.00 DKK
M

Herre Striktrøje - Rød/Navy

150.00 DKK
+
L XL
-33%

Produkt Herre Hættetrøje - Black w/Orgina

150.00 DKK 225.00 DKK
+
M
-33%

Produkt Herre Hættetrøje - Black w/Vintage

150.00 DKK 225.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Blend Herre Sweatshirt - Dress Blues

350.00 DKK
M XL

Hummel Unisex Trøje - Black

325.00 DKK
M L XL 3XL
TA' 2 FOR 350,-

Pre End Viggo Herre Striktrøje - Grey Mix

200.00 DKK
S M L XL 2XL

Marcus Kyle Herre Striktrøje - Dark Navy

175.00 DKK
S M L XL 2XL

Marcus Kyle Herre Striktrøje - Petrol navy mix

175.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Marcus Kyle Herre Striktrøje - Deep Olive Mix

175.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Marcus Herre Striktrøje - Dark Denim

175.00 DKK
S M L 2XL 3XL

Marcus Herre Striktrøje - Antic White

175.00 DKK
S M L XL

Marcus Herre Striktrøje - Dark Navy

175.00 DKK
S M L XL

Marcus Herre Striktrøje - Tango red

175.00 DKK
L XL 3XL 4XL

Pre End Jimmy Herre Trøje - Forest Green

250.00 DKK
L XL 3XL 4XL

Pre End Jimmy Herre Trøje - Ultra Dark Navy

250.00 DKK
S

Carnét Brad Herre Striktrøje - Grey Melange

125.00 DKK
+
S L 2XL

Carnét Row Herre Striktrøje - Sand

125.00 DKK
+
+
S M L XL

Carnét Row Herre Striktrøje - Green

125.00 DKK
+
+
S

Carnét Row Herre Striktrøje - Blue Bell

125.00 DKK
+
+
S M L XL

Carnét Row Herre Striktrøje - Mid. Grey Melange

125.00 DKK
+
S M L XL 2XL 3XL

Carnét Bob Herre Striktrøje - Night sky

125.00 DKK
S M L XL 2XL 3XL

Carnét Bob Herre Striktrøje - Olive Night

125.00 DKK
M

Carnét Rock Herre Striktrøje - Army

125.00 DKK

Sweatshirts til mænd går aldrig af mode. Det skyldes ikke mindst det enormt store udvalg der er af sweatshirts. Der findes både afslappende sweatshirts til hverdagsbrug, sweatshirts til træning og sågar finere sweatshirts hvis man fx skal til fest eller ud at spise. Med andre ord kan man opnå stort set alle looks med en sweatshirt og imødekomme stort set alle behov. Det er særligt sweatshirtens alsidighed som har gjort den populær og til en af mænds favoritbeklædningsgenstande.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af forskellige sweatshirts til mænd. Vi har sweatshirts i et hav af forskellige farver, mønstre og designs. Du finder derfor helt sikkert en, som falder i din smag.

Hold varmen med en sweatshirts

En af fordelene ved sweatshirts er, at de er yderst komfortable og behagelige at have på, og så er de gode til at holde dig varm. En sweatshirt er perfekt at have på, ud over en t-shirt, når det er koldt udenfor. Her er sweatshirten et godt alternativ til fx striktrøjen.

En sweatshirt kan dog også sagtens bruges om sommeren. Særligt til de sene aftener på terrassen når solen går ned og temperaturen falder en smule. Her er det typisk for koldt blot med en t-shirt, men for varmt med en jakke. Det gør sweatshirten til det ideelle valg, og som et oplagt alternativ til fx en cardigan eller en let sommerjakke.

Når det bliver rigtig koldt om vinteren, er en sweatshirt også en god løsning som et ekstra lag under vinterjakken.

Sweatshirts til alle lejligheder

Sweatshirts til mænd er en af de mest alsidige beklædningsgenstande der findes. Med det store udvalg der findes af sweatshirts, kan du finde en der passer til stort set alle lejligheder. Det gælder uanset om du skal i skole, på job eller sågar til fest. Særligt i kombination med et par flotte jeans og et par lækre sneakers, er en sweatshirt helt optimal.

Vi er derfor overbeviste om, at du nok skal finde en sweatshirt, der matcher dine krav og behov, her på siden. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af mange forskellige sweatshirts til mænd, og fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet og fås til markedets bedste priser.

Hos Dansk Outlet har vi sweatshirts til mænd fra en lang række kendte mærker, som bl.a. ID, Blend, True North, Marcus og mange flere.

Sweatshirts til mænd er en tidløs vinder

En af grundene til, at sweatshirts har bevaret deres popularitet gennem så mange år, er, at det er et tidløst stykke modetøj, som løbende fornys med tidens trends og tendenser. Der kommer eksempelvis hele tiden nye sweatshirts med nye prints, mønstre, udformninger og meget mere. Det betyder, at sweatshirten som beklædningsdel altid er aktuel.

Du kan således både få stilrene og formelle sweatshirts til de lidt "finere" begivenheder samt store løstsiddende sweatshirts til hverdag og afslapning derhjemme. Endelig kan du få kulørte sweatshirts med sjove, humoristiske og kreative motiver, som giver en mere ungdommelig udstråling. Uanset hvad du er til, finder du en sweatshirt som matcher din stil hos Dansk Outlet.

Til den klassiske mand er en ensfarvet sweatshirt, evt. med en lynlås, en sikker vinder. Hvorimod en sweatshirt med et moderne udtryk, print eller mønster, egner sig bedre til den moderne mand, som godt kan lide at følge tidens farver og designs.

Sweatshirts til sport

Sweatshirts er også yderst velegnede til sport, fx til at have på i starten af ens træning, inden man bliver ordentlig varm. Eller hvis man holder en kort pause i ens træning og ikke ønsker at blive kold i mellemtiden. Der findes både lette og tykke sweatshirts alt efter behov. Du kan desuden få svendtransporterende sweatshirts som er særligt velegnede til sport. Du kan både have dem på uden noget indenunder eller med en t-shirt på. Det bløde bomuld, som de fleste sweatshirts er lavet af, er behageligt at have på uden at man nødvendigvis har noget på indenunder.

Sweatshirts med eller uden lynlås og med eller uden hætte

Der findes som sagt en lang række forskellige slags sweatshirts til mænd. Ikke kun når det kommer til design, motiver og farver, men også når det kommer til selve udformningen af trøjen. Du kan nemlig både få sweatshirts med lynlås eller uden lynlås samt sweatshirt med hætte eller uden hætte.

Om din sweatshirt skal have lynlås eller ej, er i sidste ende et spørgsmål om personlig præference. Nogen synes det er pænt, andre gør ikke. Det smarte ved en lynlås er dog, at du kan lyne den op, hvis du får det varmt, uden nødvendigvis at tage hele trøjen af.

Det samme gælder for sweatshirts med hætte, eller "hoodies" som de også kaldes. Nogen synes det er pænest, hvis sweatshirten ikke har en hætte, mens andre godt kan lide den ekstra komfort, som en hætte kan give. Typisk er sweatshirts med hætte nemlig lidt tykkere i stoffet end dem uden, og med hætten til rådighed kan den rigtig holde en varm.

Man kan kort sagt få et væld af forskellige typer sweatshirts. Grundlæggende kan man dele dem op i følgende kategorier:

Klassisk sweatshirt uden lynlås og uden hætte

Sweatshirts med lynlås

Lette, åndbare og svedtransporterende sweatshirts til sport

Kraftige og isolerende sweatshirts med hætte

Køb sweatshirts til mænd hos Dansk Outlet

Hvis du vælger at købe din nye sweatshirt i vores webshop, får du gratis fragt ved køb over 399,- og hele 30 dages prisgaranti. Skulle det ske, at den sweatshirt du har købt, ikke passer, kan du gratis ombytte den i en af vores mange butikker. Du har nemlig hele 365 dages returret, når du handler hos Dansk Outlet.

Vi har sørget for, at du finder et stort udvalg af sweatshirts til mænd i vores webshop, som både er af høj kvalitet, funktionalitet og komfort – og selvfølgelig til de bedste priser.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige sweatshirt til dig, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe!