Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Hjørring

Vi klæ'r familien på i Hjørring

Hos dansk er vi ikke bedre end de andre – vi er bare billigere, og befinder du dig i det nordjyske, er der et hav af penge at spare hos dansk i Hjørring.

I vores 9. butik på Hvidevold 2E som slog dørene op i 2015, står vi klar til at modtage dig med åbne arme og kompetent vejledning, så du er helt sikker på at finde billigt tøj, der passer perfekt til din personlige stil.

Der er ingen grund til at tage i dansk alene. Hvorfor ikke tage hele familien med, så I alle kan få opdateret garderoben samtidig? Vi bestræber os nemlig efter at have et lækkert og varieret varesortiment, der dækker behovene for hele familien.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

På vores hylder og stativer finder du alt, hvad hjertet begærer inden for tøj, sko og accessories. Vi har således både billigt tøj til babyer, børn, tweens, damer og herre. Du går med andre ord aldrig forgæves, når du handler i dansk.

Vores sortiment bliver opdateret hver uge med nye, lækre varer i en blanding af vores egne mærker samt en række kendte eksterne mærker. Og så er vores udvalg naturligvis sæsonaktuelt, så du nemt finder det, du lige står og mangler i garderoben.

Vi har altid faste lave priser på vores udvalg, og samtidig finder du også en række vanvittige tilbud, som næsten er for godt til at være sandt.

Tror du ikke på det? Så kom forbi dansk i Hjørring og få syn for sagen. Vi glæder os til at se dig!

 

De bedste hilsner
Nicoline, butikschef

Velkommen til butikken