Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Holbæk

Vi klæ'r familien på i Holbæk

Uanset om du skal shoppe til de helt små, teenageren, dig selv eller bedstemor, har vi et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til lave priser. Shop amok i det brede sortiment af tøj, sko og accessories - uden at betale for meget. Du finder os på Stenhusvej 53, lige overfor Power og ved siden af HTH, hvor vi i 2022 åbnede butik nr. 32 med 2.200 kvm.

Til de mindste fører vi et stærkt sortiment af alt lige fra uldundertøj til termodragter og vinterstøvler, ligesom vores ekstrastore børneafdeling også har børnemøbler og barnevogne.

Til de voksne i familien har vi naturligvis også alt du skal bruge, uanset om du mangler festtøj, eller blot skal have suppleret basisgarderoben op. Hos dansk skal ingen gå forgæves, og derfor har vi også et stort udvalg af basis- og mærkevaretøj i +size.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vores hylder og stativer bugner altid af dugfriske og sæsonaktuelle varer, som hver eneste uge fyldes op med nye varer. Så uanset om du er på udkig efter en varm flyverdragt til børnene, jakkesættet til forårets konfirmationer eller sommerkjolen til de lune måneder, så går du aldrig forgæves hos dansk i Holbæk.

I butikkens store lokaler finder du både vores egne brands såsom Nero, Steenholt og Kopenhaken, samt et bredt udvalg af mærkevarer som Noisy May, Blend og Pippi. Uanset hvad kan du stole på, at du hos dansk finder noget for enhver smag, i høj kvalitet og til nogle af Danmarks skarpeste priser.

Så gør en familietur ud af indkøbene og kom ind til dansk i Holbæk. Franchisetager Henrik og hans dygtige team står altid klar med et smil og hjælper jer med at fylde poserne med lækkert tøj til hele familien, uden at sprænge budgettet.

 

De bedste hilsner
Henrik, franchisetager

Velkommen til butikken