Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Horsens

Vi klæ'r familien på i Horsens

Er du også træt af at bruge uoverskueligt store summer på tøj, men vil du stadig gerne have smart tøj i god kvalitet? Fra den 20. maj 2017 fik folk fra Horsens og omegn mulighed for at handle lækkert tøj til markedets laveste priser, da butikken åbnede på Nygårdsvej 2 i Horsens.

Butikken er nummer 17 i den landsdækkende tøjkæde, og der venter kunderne et sandt slaraffenland af tøj, sko og accessories.

Vores varer er dugfriske, sæsonaktuelle og hver eneste uge bliver hylderne og stativerne fyldt op med nye varer.

 

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

I dansk har vi tøj til enhver smag og til enhver krop. Vi har et erklæret mål om at være hele familien Danmarks leverandør af tøj, og derfor kan du roligt tage alle familiemedlemmer med, når du skal besøge dansk i Horsens. Vi har således alt i baby- og børnetøj samt til teenagere, herre, damer og plus size.

dansk er kvalitet til lavpris. Vi kan byde på et stort og yderst varieret sortiment med stærke mærker fra både egne og eksterne brands. Du finder både komfortabelt og smart tøj til hverdagen, men også elegant festtøj til brylluppet eller konfirmationen.

dansk i Horsens er under ledelse af Bjarne Fly, der tidligere har huseret i butikken i Tilst. Bjarne og resten af personalet står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige stil og størrelse, så du går fra butikken med de helt rigtige varer.

Så hvad venter du på? Varerne er på hylderne, og priserne er helt i bund. Nu mangler vi bare dig.

Vi ses på Nygårdsvej 2 i Horsens.

 

De bedste hilsner
Maria & Bjarne, franchisetagere

Velkommen til butikken