Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Korsør

Dansk Outlet - Korsør

Er du på udkig efter fantastiske tilbud på kvalitetstøj til hele familien? Så sving forbi Dansk Outlet i Korsør og spar rigtig mange penge.

Hos Dansk Outlet Korsør har vi billigt tøj for enhver smag, og med vores 2000 m2 er Dansk Outlet Korsør en af Sjællands største outlet-butikker med tøj og sko til hele familien. Det har vi været siden 2014 hvor butikken første gang slog dørene op, som Dansk Outlet butik nr. 8 i kæden.

Men er outlet ikke ensbetydende med udgåede varer og restpartier? Ikke hos os, tværtimod. Vi modtager nye varer hver uge – både fra vores egne og eksterne brands. Du kan således være sikker på at finde sæsonaktuelle varer til markedets laveste priser.

Adresse

Motalavej 147, 4220 Korsør
Telefonnummer
92 44 67 26
OBS

Vi flytter! Butikken i Korsør er lukket og flytter til Slagelse. Butikken åbner i Slagelse d. 1. maj

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi tilbyder et stort udvalg af basisvarer, som vi altid har på hylderne og stativerne, men derudover finder du også altid et bredt udvalg af mærkevarer, hvor du sparer 40-80% i forhold til normal butikspris.

Hos Dansk Outlet vil vi være din leverandør af tøj til hele familien, og det afspejler sig i vores brede sortiment. Du finder blandt andet babytøj, børnetøj, herretøj, dametøj og tøj i de store størrelser. Hos Dansk Outlet kan hele familien shoppe lækkert tøj samtidig.

Skal dine nye bukser eller jakke have den sidste finish, så den passer helt perfekt til dig? Så klarer vi også den opgave uden problemer. Vores faguddannede skrædder reparerer og omformer alle varer, så de sidder helt perfekt. Dette gælder også varer, der ikke er købt hos os, og du får det selvfølgelig til ægte outlet-priser.

Du finder os på Motalevej 147, og med denne beliggenhed lige ud til motorvejen er det ingen sag at gøre en god handel, hvis du leder efter billigt kvalitetstøj på Sjælland.

Så hvad venter du på? Kig forbi Dansk Outlet Korsør og find mode, som alle har råd til. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Husk:
Vores faguddannede skrædder omforandrer og reparerer alle varer, også varer der ikke er købt hos os - selvfølgelig til rene OUTLETPRISER.

Velkommen til butikken