Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Nakskov

Vi klæ'r familien på i Nakskov

I 2021 slog vi dørene op for vores butik i Nakskov, som blev butik nr. 29 i kæden.

Kom ind til butikken på Vejlegade Bro 1 i Nakskov og gør et godt køb. Uanset om du er på udkig efter vinterstøvler til børnene, jakkesættet til konfirmationen eller blot skal have fyldt undertøjsskuffen op igen, så finder du det hele i vores brede sortiment af kvalitetstøj til nogle af landets skarpeste priser.

Hvorfor ikke gøre en familietur ud af indkøbene? Hos dansk har vi noget for enhver smag og til hele familien uanset alder, højde og drøjde. I vores store udvalg af baby- og børnetøj har vi alt lige fra undertøj i det fineste merinould til varmt termotøj og søde kjoler. Selv den modebevidste teenager kan stilles tilfreds med trendy sneakers og fede kendte mærker, og til de voksne i familien har vi alt ligefra nattøj og joggingbukser til smoking og festkjoler.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Hos dansk går vi op i, at alle skal kunne finde noget, der passer, og derfor fører vi naturligvis også et stort udvalg af +size tøj til både damer og herrer, så ingen skal gå forgæves, fordi størrelserne ikke spænder bredt nok.

Vores hylder og stativer bugner af dugfriske, sæsonaktuelle kollektioner, og vi får nye varer hver eneste uge året rundt, så du kan finde det helt rigtige tøj, sko og acessories i tidens trends og farver.

Kom endelig og besøg os på Vejlegade Bro 1, lige ved siden af Fitness World. Vores kompetente personale står klar med et smil, og hjælper jer med at fylde posen med kvalitetstøj, uden at sprænge budgettet.

Velkommen til butikken