Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Nørresundby

Vi klæ'r familien på i Nørresundby

Leder du efter stedet, der har tøj til hele familien og så endda til priser langt under markedsprisen? Så er dansk i Nørresundby lige stedet du har manglet! I 2020 slog vi nemlig dørene op for butik nr. 26 i Nørresundby. Hos os har vi tøj til enhver smag og priser alle kan være med til – og mon ikke der også gemmer sig noget for dig.

Hos dansk Nørresundby står vi klar til at klæde hele familien på, fra top til tå og fra inderst til yderst. Vores butik bugner af kvalitetstøj og sæsonaktuelle nyheder, der bl.a. inkluderer et stort udvalg af basistøj til både børn og voksne, og en stor konfektionsafdeling, der kan klæde dig på til årets store fester.

Kom ind forbi dansk Nørresundby på Løvbakken 4D, vi står altid klar til at klæde hele familien på – med et smil og ikke mindst priser alle kan være med på. Vi ses!

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Skal du have fyldt basisgarderoben op, have fingre i vinterjakken inden kulden melder sig eller finde det helt rigtige jakkesæt til festen, så smut forbi butikken og gå på opdagelse i vores vidtstrakte sortiment med både tøj, sko og accessories.

Hos os finder du tøj til alle anledninger, til alle aldre og i alle størrelser. I vores omfattende udvalg af baby- og børnetøj finder du alt fra varmt uldundertøj til søde kjoler og holdbare flyverdragter, der kan modstå vind og vejr. Til de kræsne tweens fører vi lækkert modetøj, smarte sneakers og accessories og til de voksne i familien, kan du gå på opdagelse i alt fra nattøj til smokings. Vores sortiment spænder naturligvis også over et bredt udvalg af +size tøj.

Så tag familien under armen og kom og besøg dansk i Nørresundby! Vi står klar med et smil og en hjælpende hånd, så I får fyldt posen med kvalitetstøj - uden at betale for meget!

Velkommen til butikken