Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Ringkøbing

Vi klæ'r familien på i Ringkøbing

I Ringkøbing gemmer sig vores butik nr. 33 med 1000 m2 fyldt med basis- såvel som mærkevaretøj fra både egne brands og kendte brands. Her slog vi dørene op for første gang i 2022 og har siden solgt varer der følger både sæsonens og tidens trends og farver. Hos os kan du købe de sidste nye varer, bare billigere!

Tøj og sko til mænd, kvinder og børn kan sagtens være i god kvalitet, smart og billigt! Det vil du opdage, når du besøger dansk. Du vil også blive mødt af et bredt udvalg i babytøj - du vil altså kunne klæde hele familien på fra top til tå, inklusiv dig selv, uanset anledning, alder og størrelse! Vi har nemlig et kæmpe udvalg af både basis-, fest- og modetøj og det har vi hele året rundt! Så tag på familieudflugt i dansk og få fyldt garderoberne til billige penge!

Herudover vil du også blive mødt af et smilende og hjælpsomt team, hvor du er deres første prioritet! Hvad end det omhandler ombytning, om du skal måles til et jakkesæt eller have lagt et par bukser op, så står vi klar til at give dig den bedste service!

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi er din destination for fantastisk mode til overkommelige priser. Hos os finder du de nyeste trends uden at sprænge budgettet.

 

Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte outfit til enhver lejlighed. Vi tror på, at god stil ikke behøver at koste en formue.

 

Så kom og udforsk vores udvalg, spar penge, og vær med i vores tøjfællesskab.

 

Vi glæder os til at betjene dig!

Velkommen til butikken