Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Store Merløse

Vi klæ'r familien på i Store Merløse

Er du på vej fra Jylland/Fyn til København eller den anden vej? Og kunne du godt tænke dig at gøre turen indbringende? Så slå et smut forbi dansk i Store Merløse, hvor der virkelig er masser af penge at spare.

dansk i Store Merløse slog dørene op i 2015 som butik nr. 12. Her byder vi på et kæmpe udvalg af tøj, sko og accessories til hele familien. Du finder et bredt udvalg af baby- og børnetøj samt et smart sortiment til familiens teenager. Vores herre- og dameafdeling bugner af mode, som alle har råd til, og du finder både afslappende basistøj til hverdagen samt flotte gallakjoler og knivskarpe jakkesæt i mange størrelser. Vi har også et stort fokus på at tilbyde billigt tøj til ALLE. Derfor har vi en stor afdeling, der er specielt målrettet damer og mænd, som kræver de store størrelser.

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søndag
  10:00 - 16:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vi får nye varer hver eneste uge. Dugfriske og sæsonaktuelle vel at mærke. Du vil kunne finde mærker som Nero, Carnét og Steenholt, som er vores egne mærker, men du vil også finde en række kendte, eksterne brands.

Vi sælger vores varer til markedets laveste priser, og derudover vil du altid rende ind i vanvittige tilbud, som kan være svære at modstå. Vi er ikke nødvendigvis bedre end de andre – men vi er billigere.

Så hvad venter du på? Kom forbi vores 2000 m2 store butik i Store Merløse og gå ombord i vores store sortiment af billigt tøj til hele familien.

 

Vi ses!

Velkommen til butikken