Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

dansk Tønder

Vi klæ'r familien på i Tønder

Leder du efter tøj til hverdag? Tøj til fest? Tøj til alle aldre og i enhver størrelse? Men er du også træt af at betale overpriser? Så er du kommet til det helt rigtige sted hvor vi får nye varer hver dag.

dansk i Tønder slog dørene op som butik nr. 20 i 2018 med 2000 m2 og er dermed stedet, hvor hele familien kan finde områdets største udvalg af tøj til enhver anledning og til markedets billigste priser. Vi har et kæmpe sortiment af kvalitetstøj til lavpris, bl.a. lækker børneafdeling med fx overtøj fra Mikk-Line og EnFant. 

Når du besøger os, har vi gratis parkering lige ude foran hovedindgangen og på den anden side af den, står vi klar med god service og smil på læben! 

 

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Vores sortiment består af en skøn blanding mellem velkendte eksterne brands samt vores helt egne mærker. Vi er så at sige som de fleste andre tøjbutikker – bare billigere.

Samtidig skiller vi os ud ved, at hele familien kan shoppe løs samtidig. Hos os sker det med andre ord ikke, at manden står uden for butikken og kukkelurer, mens konen hiver tøj ned fra stativerne. Samtidig kan familien også vælge mellem et massivt udvalg til familiens yngste medlemmer. Vi tilbyder således alt i baby- og børnetøj - både til indendørs og udendørs brug.

Der skal være plads til alle dansk, og uanset fysisk statur skal ingen gå forgæves. Derfor har vi også opbygget en afdeling med plussize, som går helt op til str. 8XL.

Kom selv forbi butikken på Nørremarksvej, eller tag hele familien med og gør en god handel.

Vi glæder os til at se jer hos i Tønder!

Velkommen til butikken