Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Vejle

Dansk Outlet - Vejle

Dansk Outlet i Vejle slog dørene op for første gang i 2011 som butik nr. 4 i kæden. Så står du og mangler tøj og sko til fest eller hverdag? Så er Dansk Outlet Vejle stedet at tage hen. Vi har byens største udvalg i festkjoler og garanterer et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til uhørt lave priser i vores enorme butik, der spreder sig udover 2300 m2 hvoraf 500 m2 er ren børneafdeling og dermed jyllands største.

I børneafdelingen vil du ikke kun finde et kæmpe sortiment af baby- og børnetøj, børnemøbler og barnevogne, men også et stort legeområde med piratskib og hoppeborg. Så når du tager afsted med hele familien, kan børnene let underholdes imens du shopper eller får en gratis kop kaffe.

Foruden vores faste lave priser finder du altid en lang række af super tilbud, så I Dansk Outlet Vejle har du altid de bedste forudsætninger for at gøre en usædvanlig god handel. Ikke alene er vores priser i bund – vores udvalg er samtidig helt i top, uanset størrelse. Vi har nemlig også et kæmpe udvalg af plus size tøj til både damer og herrer. Skulle tøjet ikke sidde helt perfekt endnu, kan vores gratis skrædder sætte det sidste touch.

 

Åbningstider

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  10:00 - 15:00

Find vej til butikken

Velkommen til butikken

Men sælger I tøj og sko til herre eller damer? Vi sælger til begge dele og meget, meget mere. I Dansk Outlet vil vi sørge for, at hele familien Danmark ikke behøver suse i flere forskellige butikker, når skal shoppes nyt tøj til garderoben. Vi sælger således festtøj og hverdagstøj til både herre og damer – lige fra joggingtøj og jeans til knivskarpe habitter og storslåede kjoler. Derudover har vi også et stort udvalg til den kræsne teenager, der kan finde både billigt tøj og sko, som rammer tidens trend.

Derudover er vi meget stolte over vores udvalg til familiens mindste – både babyer og børn. Her er der i den grad noget at vælge imellem i vores afdeling på hele 500 m2, som er Jyllands største børneafdeling. Og eftersom børnene næppe er store nok til selv at udvælge deres tøj, så har vi indrettet et legerum, så de kan holdes beskæftiget imens. Og til manden har vi indrettet en lounge, hvis han da ikke vil på udkig i vores lækre herreafdeling. Der er således ingen grund til ikke at tage hele familien med i Dansk Outlet Vejle.

I vores butik vil vi ikke kun tilbyde et kvalitetsudvalg til lave priser – vi vil også yde den bedste service for dig. Vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til at give dig en faglig kompetent rådgivning – altid med et smil på læben, naturligvis.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at tage forbi Dansk Outlet i Vejle. Du finder vores dejlige butik på Andkærvej 6. Vi glæder os til at se dig og resten af familien!

Velkommen til butikken