Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Bliv franchisetager

Danmarks stærkeste franchisekoncept inden for tøj

I dansk er vi hele tiden på udkig efter personer, som ønsker at være en del af vores koncept - til glæde og gavn for både franchisetager samt kæden. Læs med på denne side og udforsk dansk' univers. Er du interesseret i at høre yderligere om konceptet, så kontakt os endelig.

Om dansk

dansk er et franchisekoncept, der sælger modetøj af høj kvalitet til hele familien. Vi er en solid jysk virksomhed med stærke værdier, som vi udlever hver eneste dag. Blandt andet foretrækker vi troværdighed og langvarige relationer frem for hurtige løsninger, som har gjort os til, hvad vi er i dag: Danmarks billigste landsdækkende tøjkæde.

Bliv en del af en succes

Vi har benene plantet i den jyske muldjord - forstået på den måde, at det går os godt, men det råber vi ikke alt for højt om. Til gengæld vil vi rigtig gerne fortælle dig om indtjeningsmulighederne og konceptet, hvis vi har fanget din interesse.

Det gode samarbejde

"At blive selvstændig, med alt hvad dertil hører, er selvfølgelig en stor beslutning, som skal velovervejes. Når det er sagt, så er vi utroligt glade for, at valget faldt på dansk , som er et ekstremt stærkt koncept. Kæden bygger på sunde værdier og vi har et fantastisk samarbejde med hovedkontoret, som er fundamentet for at vi kan gøre det, vi elsker mest - nemlig at drive tøjbutik. Vi tør godt give kommende franchisetagere den varmeste anbefaling herfra."

- Sonny Nielsen, dansk Vejle

Vi klæ'r dig på - både før, under og efter

I vores franchisekoncept er vi aktive medspillere på fælles bane - fra starten af. Det betyder at vi hjælper fra dag 1 i forbindelse med opstart af butikken, åbningen samt den daglige drift efterfølgende.

Modsat mange andre tøjkoncepter, tager vi aktiv del og ansvar for følgende:

Introforløb på hovedkontoret med total gennemgang af alle facetter i din forretning, en driftsklar butik, som er klar til åbningsdagen, indkøb, markedsføring og bogholderi.

Vi er købmænd - hvad er du?

Som franchisetager i Danmarks vel nok mest ambitiøse tøjkoncept, forventer vi selvfølgelig også noget af dig. En god portion gå-på-mod og ihærdighed kommer man langt med, men derudover er det en fordel hvis du har en eller flere af følgende med i bagagen:

Erfaring fra tøjbranchen, tidligere selvstændig, nuværende selvstændig - som ønsker luftforandring og bedre indtjeningsmuligheder, en vis portion investeringskapital til rådighed, ledelseserfaring, salgserfaring og/eller talforståelse.

Er du interesseret?

Har du læst hele siden hertil, så har du sikkert allerede en vis interesse i at blive franchisetager hos os, og du har sikkert en masse spørgsmål. Om du blot overvejer eller er klar til at tage springet, så vil vi rigtig gerne møde dig til en uforpligtende snak.

Skriv eller ring til direktør Nicolai Nørskov på nn@dansk.dk eller +45 24 25 77 34.