Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Statewear

Når der skal tilføjes nye og stilrene elementer til garderoben, er brandet STATEWEAR altid værd at kigge nærmere på. STATEWEAR har i en årrække produceret stilrene caps, hatte og andre accessories til det danske marked, og brandet fortsætter med at udvikle nye måder, du kan beklæde kroppen på med stilrene accessories på. 

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af STATEWEAR her hos Dansk Outlet, hvor du naturligvis får vores velkendte lave priser over hele linjen. Du kan gå på opdagelse lige her på siden, hvor du nemt kan bestille online, så snart du har fyldt indkøbskurven op. 

7 produkte(r)
Onesize

Statewear Børne Kasket - Army

65,00 DKK
Onesize

Statewear Fearless Børne Kasket - Dusty Rose

65,00 DKK
Onesize

Statewear Fearless Børne Kasket - Navy

65,00 DKK
Onesize

Statewear Børne Kasket - Black

65,00 DKK
Onesize

Statewear Børne Kasket - Lt Purple

65,00 DKK
Onesize

Statewear Børne Kasket - Navy

65,00 DKK
Lt Pink/L/XL

Statewear Unisex Kasket - Sweet Lilac

120,00 DKK

Historien bag STATEWEAR

STATEWEAR er et dansk brand, som startede et helt andet sted, end det vi kender brandet for i dag. Det hele startede nemlig under navnet STATE OF WOW, som blev grundlagt tilbage i 2004 af Allan Muff, der dengang var en velkendt DJ i København. 

Allan Muff startede virksomheden som en multibrand-virksomhed, hvor formålet var at være agentur og distributør for internationale hovedbeklædningsmærker, der skulle sælges i Danmark gennem STATE OF WOW. 

Med det grundlag blev STATE OF WOW en succesfuld virksomhed med distribution og salg af hovedbeklædning mange steder rundt omkring i landet, men på samme tid voksede holdets drøm om at etablere deres eget forbrugermærke med stilren hovedbeklædning. 

I de første år oplevede STATE OF WOW, at der var plads til forbedringer i værdikæden fra design, sourcing, produktion, markedsføring til endeligt salg, og der var derfor grobund for at arbejde videre med idéen og drømmen om at komme på markedet med eget brand. 

Den drøm blev realiseret i 2009, hvor Allan Muff grundlagde brandet UPFRONT, som udsprang af Allans erfaring og liv i den københavnske DJ-verden. Herfra blev forskellige serier af mærker og undermærker født, mens mange af dem også forsvandt igen. Derfor blev hele bunken omstruktureret, inden det hele endte med de to mærker, vi kender i dag: UPFRONT og STATEWEAR. 

Herfra havde Allan Muff fundet virksomhedens mest optimale form med de to brands, og virksomheden har siden kun solgt deres egne produkter gennem de to brands. Med de to brands lykkedes det Allan Muff at komme de problemer til livs, som han oplevede som distributør og forhandler af internationale brands, hvilket bl.a. betyder, er der er helt styr på både værdikæden, kvalitet samt miljømæssige og etiske standarder. 

Siden er det gået stærkt for Allan Muff og STATEWEAR, der fortsætter med at udvikle stilren hovedbeklædning, hvilket har gjort virksomheden til en af de største hovedbeklædningsvirksomheder i Norden og Nordeuropa, der stadig vokser fra år til år.

Stilren hovedbeklædning til din dagligdag

Når du mangler noget til hovedet, er STATEWEARs udvalg af hovedbeklædning altid et godt sted at starte med at søge. Her finder du en masse spændende muligheder for at finde et stykke stilrent accessoires, som vil klæde dig på toppen, og som på samme tid vil være behageligt at have på til dagligt. 

Når brandet hedder STATEWEAR, er de ikoniske caps selvfølgelig ikke til at komme udenom. Hos STATEWEAR finder du et stort udvalg af stilrene kasketter, som vil passe perfekt ind i dagligdagen for dig, der elsker at gå med cap. 

STATEWEARs kasketter er simple men elegante, og de vil med den gode flexi-fit pasform være et godt valg til alle, der gerne vil have en flot og komfortabel kasket, der kan bæres hele dagen uden problemer. 

Det samme gælder for STATEWEARs anden hovedbeklædning som eksempelvis deres varme vinterhatte, der går godt til ethvert varmt outfit i den kolde tid. Også her er det det simple men stilrene design, der sætter dagsordenen, hvor flotte og moderne farver vil være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit. 

Materialer og kvalitet helt i top

Når du køber STATEWEAR her hos Dansk Outlet, ved du, at du altid får et produkt i høj kvalitet. STATEWEARs produkter er velkendte for deres komfort og deres gode materialer, som går hånd i hånd med det stilrene design. 

Det gør hovedbeklædning fra STATEWEAR til et godt valg for alle, der ofte går med eksempelvis cap eller hat, for du er garanteret et produkt, der er rart at have på, og som passer godt på dit hoved med gode og sunde materialer. 

Stort udvalg af hovedbeklædning fra STATEWEAR hos Dansk Outlet

Hvis du går rundt og drømmer om en ny kasket eller anden hovedbeklædning, skal du kigge med blandt udvalget fra STATEWEAR lige her på siden. Hos Dansk Outlet byder vi altid på et spændende udvalg fra et af Nordens bedste hovedbeklædningsbrands, og du kan derfor altid komme til os, når du mangler noget stil på toppen. 

Hos os kan du bl.a. finde et stort udvalg af de populære caps fra STATEWEAR, som du finder i mange forskellige moderne farver, så du har rig mulighed for at matche din nye hat til din eksisterende garderobe og din helt personlige stil. 

Få store besparelser på tøj fra STATEWEAR hos Dansk Outlet

Her hos Dansk Outlet har du altid mulighed for at få en god pris på dit næste indkøb. Vi er en ægte outlet-butik, der byder på store besparelser på alle de varer, du finder både på vores hjemmeside og i vores fysiske butikker. 

Det gælder selvfølgelig også for vores udvalg af hovedbeklædning fra STATEWEAR, som du får til skarpe priser, så du altid har mulighed for at realisere din drøm om at få et nyt stykke stilren hovedbeklædning til garderoben. 

Køb STATEWEAR online i dag

Her på siden kan du nemt og bekvemt gøre dine indkøb online. Hos Dansk Outlet tilbyder vi dig alle fordelene ved outlet online, så du hurtigt kan spare nogle penge, når du vil have ny hovedbeklædning fra STATEWEAR. 

Du skal bare finde frem til eksempelvis din næste kasket lige her på siden, og når du er færdig med at lede, kan du nemt tjekke ud og betale. Herfra sender vi selvfølgelig din bestilling direkte til din adresse, så du bare kan læne dig tilbage og vente på, at din nye cap dukker op hjemme hos dig.