Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Handsker og luffer

Billige handsker til mænd

Skal du have lidt varme til hænderne? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dansk Outlet har vi nemlig et kæmpe udvalg af handsker til herrer – og så endda til priser, der er til at betale. Til trods for de lave priser, forhandler vi kun kvalitetshandsker fra anerkendte brands som fx True North, og Crossbow.

Gå på udkig i vores store sortiment af billige herrehandsker, hvor komfort, kvalitet og funktionalitet er i højsædet.

Se alt herretøj her!

18 produkte(r)
Onesize

Crossbow Herre Handsker - Navy Melange

25.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Handsker - Mørkegrå Melange

25.00 DKK
S M L

Crossbow Herre Luffer - Mørkegrå

60.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Handsker - Sort Melange

25.00 DKK
Onesize

Kopenhaken Herre Handsker - Black

50.00 DKK
L XL
-33%

Move On Fjellbu Herre Handsker - Sort

100.00 DKK 150.00 DKK
L
-43%

Move On Fjellro Herre Handsker - Sort

100.00 DKK 175.00 DKK
XL
-33%

Move On Fjelltind Herre Handsker - Sort

100.00 DKK 150.00 DKK
S M L

Crossbow Herre Luffer - Sort

60.00 DKK
XS/S M/L XL/2XL
Kun i dansk

Steenholt Antares Unisex Handsker - Caviar Black

100.00 DKK
XS/S M/L XL/2XL
Kun i dansk

Steenholt Antares Unisex Luffer - Caviar Black

100.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Handsker - Mørkegrå Melange

25.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Handsker - Navy Melange

25.00 DKK
6 7

True North Unisex Luffer - Black

85.00 DKK
S/M

Crossbow Herre Handsker - Lysegrå

65.00 DKK
S/M

Crossbow Herre Handsker - Sort

65.00 DKK
S M L

Crossbow Herre Handsker - Grå

65.00 DKK
S M

Crossbow Herre Handsker - Sort

65.00 DKK

Handsker er uundværlige på en kold dag

Man mærker med det samme, når man får et par gode, varme handsker på hænderne. Faktisk er hænderne en af de kropsdele der er vigtigst at holde varm, når det er koldt udenfor. Fryser man først hænderne, fryser man som regel også resten af kroppen. Omvendt kan et par varme hænder give varme til hele kroppen. Derfor er det vigtigt, at have et par gode handsker, som kan holde kulden ude, når det begynder at blive koldt i vejret. Sådan et par finder du hos Dansk Outlet.

Hvis du skal ud og bygge en snemand med ungerne eller kaste med snebolde, er et par varme handsker et must. Det er de desuden også hvis du skal ud at løbe, cykle eller bare gå en tur i de kolde vintermåneder. Har du ikke et par gode, varme vanter på, når du bevæger dig udenfor i kulden, vil du ikke alene fryse, men du risikerer også at få rifter og sår på hænderne. Derudover kan kulden mindske din bevægelighed i fingrene og have en negativ effekt på blodomløbet. Et par varme handsker er derfor nødvendigt, hvis du vil nyde vejret og naturen når det bliver koldt.

Heldigvis finder du et stort udvalg af varme handsker til herrer hos Dansk Outlet, som med garanti vil holde dine hænder varme – også når temperaturen kommer under frysepunktet.

Vælg de rigtige handsker til vinterens kulde

Herrehandsker kommer ikke blot i mange forskellige farver og modeller, men også i mange forskellige slags materialer. Så hvilke, har du brug for? Det afhænger først og fremmest af, hvad du skal bruge dine handsker til. Hvis du er på udkig efter smarte og maskuline af slagsen, så er handsker i skind et godt valg. Desværre varmer skindhandsker ikke lige så godt, som handsker i fx akryl, polyester eller uld. Så er du på udkig efter nogle, som kan holde dine hænder varme, er det handsker i disse materialer, du skal gå efter. Hvis du derimod er på udkig efter handsker, hvor du kan bruge din smartphone mens du har dem på, skal du vælge de fingerløse af slagsen.

Hvis du har meget let ved at fryser fingrene, selvom du har et par gode handsker på, er det måske et par luffer du bør gå efter. Bevægelsesfriheden i luffer, eller vanter om man vil, er ganske vist mindre, end den er med handsker, men til gengæld er de varmere. Det skyldes bl.a. at luffer ofte er lavet af et tykkere materiale, og så ligger fingrene tættere sammen. Det har den betydning, at det er lettere at holde fingrene varme, end når de er adskilt, som de fx er i et par handsker.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af både handsker, vanter og luffer. Uanset hvad du vælger, kan du være helt sikker på, at prisen er i bund og kvaliteten i top. Hos Dansk Outlet mener vi nemlig ikke, at det skal være dyrt at få varmet sine hænder og fingre.

Smarte herrehandsker til billige penge

Det primære formål med handsker er naturligvis at holde dine hænder og fingre varme. Men der er ingen der siger, at de derfor ikke gerne må være smarte og moderne også. Begge dele kan nemlig godt lade sig gøre – i hvert fald hvis du køber dine handsker hos Dansk Outlet. Vi har nemlig et stort udvalg af både smarte og moderigtige handsker, så du kan få varmet hænderne og se godt ud på én og samme tid. Vi har handsker i forskellige farver og både med og uden mønster.

Et par klassiske, sorte handsker er altid et godt valg, da de passer til de fleste outfits. Kombinationen af et par sorte handsker og et sort tørklæde holder altid. Et par sorte handsker ser også flot ud sammen med en softshell jakke. Hvis du virkelig vil undgå at fryse, kan du evt. tage skiundertøj på indenunder – så kan du med garanti holde dig varm selvom det er meget koldt.

Hos Dansk Outlet finder du alt det, du har brug for, for at holde dig varm i vinterens kulde eller hvis du fx skal på skiferie.

Herrehandsker til både vinteren og mellemsæsonerne

De er ikke kun anvendelige om vinteren, når det er meget koldt. De er også vigtige til mellemsæsonerne. Men her er det ikke altid en fordel, at have et par meget varme handsker. Om efteråret, når det typisk ikke er frostgrader, vil et par meget varme handsker være ubehagelige at have på, da hænderne kan blive meget varme og begynde at svede. Her er det i stedet et bedre valg, at vælge nogle handsker, som er knap så varme. Sådanne finder du naturligvis også hos Dansk Outlet.

Flere af vores handsker er desuden også vandafvisende, så de ikke bliver plaskvåde, hvis du er ude at gå, cykle eller løbe, når det regner.

Hvordan skal handsker sidde?

Hvordan skal handsker egentlig sidde? Du tænker måske, at spørgsmålet er selvsagt, da de naturligvis skal sidde på hænderne. Men hvordan de sidder på hænderne er faktisk ikke helt ligegyldigt. De må nemlig ikke sidde for tæt, da de i så fald kan hindre blodet i at løbet ordentligt rundt. De må heller ikke sidde for løst, så de risikerer at falde af.

Dine handsker skal helst sidde sådan, at dine fingre næsten rører enderne i handsken. Der skal dog helst være en smule luft rundt om fingerspidserne, for at holde på varmen.

Hvis du vælger et par i one-size, kan du være ret sikker på, at de nok skal passe din hånd. Alternativt kan du benytte dig af vores vejledende størrelsesguide, så du får et par handsker, som passer helt perfekt til lige præcis dine hænder.