Fragt fra kun kr. 39,-
Fri fragt over kr. 399,-
Afhent gratis i butik
Gratis bytte i butik

Huer og hatte

Billige caps og huer til mænd

Hos Dansk Outlet finder du et kæmpestort udvalg af caps og huer og anden hovedbeklædning. Her er caps og huer til drengen, teenageren og den modne mand. Fælles for alle varer i denne kategori er, at du får et kvalitetsprodukt til en god pris. Se hele vores udvalg af herretøj her.

27 produkte(r)
Onesize

Crossbow Unisex Hue - Black

50.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Sand Melange

60.00 DKK
Onesize
-60%

Jule Unisex Hue - Rød

10.00 DKK 25.00 DKK
Onesize

Statewear Unisex Hat - Khaki

120.00 DKK
L/XL

Statewear Unisex Hat - Black

120.00 DKK
S/M

Statewear Unisex Hat - Lt Khaki

120.00 DKK
L/XL S/M

Statewear Unisex Hat - Lt Pink

120.00 DKK
S/M

Statewear Unisex Hat - Olive

120.00 DKK
Onesize
-40%

Walking Herre Hue - Sort

45.00 DKK 75.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Lysegrå

80.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Sort

80.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Army

60.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Rust

60.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Navy

60.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Grå

65.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hue - Sort

65.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hat - Sort

65.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hat - Navy

65.00 DKK
Onesize

Crossbow Herre Hat - Grå

65.00 DKK
+
S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Black

100.00 DKK
+
+
L/XL S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Sandy

100.00 DKK
+
+
L/XL S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Salvie

100.00 DKK
+
+
S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Hunter

100.00 DKK
+
+
L/XL S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Partisan

100.00 DKK
+
+
L/XL S/M
TA' 2 FOR 175,-

Kopenhaken Clooney Unisex Bøllehat - Navy

100.00 DKK
+
Onesize
-29%

Blend Herre Hue - Aurora Red

50.00 DKK 70.00 DKK
Onesize
-29%

Blend Herre Hue - Glazed Ginger

50.00 DKK 70.00 DKK

Inden for caps og huer er der stor forskel på, hvem man er. Der er fx rigtig mange forskellige typer caps at vælge mellem, og hver type findes i et væld af farver og varianter. Det er ikke helt ligemeget, hvilken cap man køber, for der er stor forskel på, hvilken type caps de unge og de mere modne vælger. Vi forhandler heldigvis caps og huer til alle, så uanset om man er på udkig efter caps med snapback eller flat brim, eller originale caps, så har vi dem her i vores webshop. 

Huer til mænd

Når de kolde vintervinde begynder at suse, handler ikke kun om at dække overkroppen og fingrene til med varme klæder. Hovedet og ørene er også vigtige at pakke ind, hvis du gerne vil godt og komfortabelt gennem vinteren, og til det formål skal du naturligvis bruge en god hue, der kan holde dig varm i selv de koldeste måneder.

Derfor finder du altid et stort udvalg af huer til mænd her hos Dansk Outlet, hvor du har gode muligheder for at vælge en stilren hue, der passer til netop din smag. Vi tilbyder også et stort udvalg af caps og bucket hats, hvis du er på udkig efter stilren hovedbeklædning til årets varmere måneder.

Varme huer til den kolde tid

Når det bliver rigtig koldt udenfor, handler det om at pakke hele kroppen godt ind, hvis du skal være udenfor. Det er ikke nok bare at finde de varme støvler og den store jakke frem, for uden noget varmt til toppen vil kroppens varme hurtigt forsvinde ud i det kolde verdensrum.

En hue på hovedet er således afgørende for at holde kropsvarmen inde, når det er koldt udenfor, og derfor er huer til mænd vigtige investeringer til alle herregarderober, når sommeren blæser væk og erstattes af efterår og kolde temperaturer.

Med en hue kan du også beskytte de sårbare ører, som er noget af det første, der bliver koldt, når temperaturerne daler. Det er ikke rart at bevæge sig ud på en frostklar morgen eller hoppe op på cyklen på en kold blæsevejrsdag uden beskyttelse til ørene, og her er en god og varm hue naturligvis det bedste valg.

En hue er med andre et must i et køligt klima som Danmark, og derfor finder du altid et stort udvalg af de dejligt varme huer her hos Dansk Outlet. Her finder du gode huer i varme materialer, som sørger for at holde både hoved og ører varme i den kolde tid.

Stilrene huer til brug i det daglige

Når du tager afsted på arbejde eller i skole, eller når du skal gå en tur en søndag morgen, vil du naturligvis gerne se skarp ud, selvom det er koldt udenfor. Vintertøj behøver ikke være klodset og kikset, for her på siden finder du masser af gode eksempler på, hvordan en hue til herrer både kan være varm og bidrage positivt til dagens outfit.

Hos os finder du stilrene huer, som sikrer den gode stil, når du kører afsted på cyklen, eller når du på anden vis bevæger dig ud i kulden til dagligt. Vælg bl.a. mellem et stort udvalg af de moderne beanies, der på fornemmeste vis kombinerer moderne elegance og praktisk funktionalisme.

Du finder også mange andre typer af huer til mænd, som med flotte farver og stilrene former vil bringe masser af stil til dit hoved og dit outfit, når du gerne vil se godt ud og holde varmen på samme tid.

Huer til mænd fra populære brands

Her hos Dansk Outlet er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af huer til mænd fra velkendte og populære brands. Vi forhandler eksempelvis huer fra:

Produkt

ID

Statewear

Og mange andre

De velkendte brands sikrer den god kvalitet, mens de på samme tid sørger for at følge de seneste tendenser, så du kan være sikker på, at du kommer til at iklæde dig noget stilrent hovedbeklædning, når du køber huer til mænd her på siden.

Få en god pris på din nye hue eller cap

Når der skal købes nyt vintertøj til hele kroppen, bliver det hurtigt en dyr omgang. Jakker, støvler, handsker og så videre er store investeringer, og derfor handler det naturligvis om at spare der, hvor du kan.

Det kan du gøre ved at købe huer til mænd og anden hovedbeklædning her på siden, hvor vi altid sørger for at give dig rigtig skarpe priser, så du kan klæde dig varmt på til vinter uden at sprænge budgettet.

Hos os kan du spare mange procenter på dine indkøb – ofte helt op til 50 % - hvilket også gælder for alt vores andet vintertøj.

Shop huer online hos Dansk Outlet

Her hos Dansk Outlet er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af stilrene huer til mænd, der vil holde hovedet og ørene varme i den kolde tid, og som vil få dig stil at se skarp og moderne ud i det daglige.

Vores udvalg får du altid til rigtig gode priser, og du kan tage del i festen ved at shoppe lige her på siden. Her kan du gå på opdagelse i det store udvalg i ro og mag hjemme fra sofaen, så du ikke behøver at bevæge dig ud i det kolde vejr, før du rent faktisk har styr på vintertøjet.

Hos os kan du købe huer og vintertøj online, og når du har fundet det rette og betalt for din bestilling, sender vi naturligvis det hele direkte mod din adresse, så du snart kan komme ud i kulden med varme på toppen.